Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy kérdezzem meg tőle, hogy ne legyek bunkó?
Van egy lány aki nagyon tetszik nekem és ha látom teljesen megvadít és olyankor nagyon szeretném meg...
Ezért arra gondoltam, hogy 1x félrehívom és pénzt ajánlok neki, hogy lefeküdjön velem, de mivel mivel még soha nem csináltam ilyet nem tudom hogyan lehetne úgy megkérni, hogy neki se legyen megalázó és én sem egy bunkóként tűnjek fel előtte. Meg sztetek mennyi pénzt kéne felajálanom normális kereteken belül? Én 10 ezer forintra gondoltam, de ez az összeg mehet egészen 30 ezerig. Egyébként járnék is vele, de ő sztem nem járna velem, ezért is akarom így csinálni.
Bunkók, kötekedők, trollkodók ne írjanak!
Köszönöm
Hát, nekem mindegy hogy csinálod,de mindenképp örökítsd meg az eredményt, mert akkora pofont fogsz kapni, hogy a Holdig repülsz és ezt látni akarom :)
Na most komolyan, eszedbe ne jusson ez! A legmegalázóbb, ha valakit lek*rváznak. Ha ezt stílusosan és kulturáltan teszik az még inkább megalázó, te pedig épp erre készülsz. Szóval nagyon gyorsan felejtsd ezt el és vegyél neki virágot, ha ismerkedni akarsz.
Mindenképp próbálj meg járni vele .... bár ha ilyen vagy akkor inkább, gondolkozz el egy kicsit, hogy mire is készülsz és hogy erre ő hogy reagálna .
Egyébként meg ez bunkó dolog mindenképp, és még szépen fejeztem ki magam!
Te ilyet ne csinálj, ez nagyon rossz ötlet! Képzeld el a reakcióját! Azt fogja mondani hogy nem vagy normális, fúj. Másnap meg már minden közös ismerősötök fogja tudni hogy mire akartad rávenni. Ezt szerintem gyorsan felejtsd el, és még csak meg se említsd senkinek!
Vagy küzdj a lányért, és alakíts ki vele egy kapcsolatot, vagy ha mindenképpen szexre vágysz, akkor szedj fel valakit, vagy menj el egy hivatásoshoz!
Vegyél tőle cipőt. Ha megkérdezi, hogy minek kell, mondd azt, hogy azért mert a Tiéd volt.
Jobban fog neki tetszeni, mint ha ajánlasz tízezret. Persze, lehet, hogy perverznek néz, de akkor tegyél rá még egy lapáttal és kérdezd meg, hogy bugyit mennyiért árul :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!