Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz akit a 16-22 közötti bunkó nők selejtnek könyvelnek el, az a normálisaknál sem rúghat labdába?
Etus!
Ez biztos így van. Ha igen akkor megnyugodtam.
nálam legalábbis. többi mindről persze nem nyilatkozhatok, meg nem vagyok statisztikai hivatal :)
de gondolj bele fordítva: pasiknál hogy működik? ismernek valahány lányt, és közülük a legszimpatikusabbal próbálnak összejönni. ugyanaz, csak fordított szereposztásban.
Nem hinném hogy terminátorként állapítják meg mert ha belegondolsz akkor biztos láttál már az utcán nagyon jó kinézetű csajt nádpálcika (gyerekkel) Ha így lenne akkor ilyet nem látnál. XD
A normális meg relatív.. i az hogy normális , nemnormális?
A mai csajok amit leművelnek az nem normális.
De szerintem mindenkinek van valami defektje csak van aki jól leplezi és van aki olyan beképzelt hogy nem is tud erről :D Amúgy lehet normális nemnormális között is kapcsolat. Az élet olyan mint egy szerencsejáték. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!