Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezelitek a bizonytalansàgot a randizàsi fàzisban?
Volt par randitok de nincs meg kimondva hogy egyutt vagytok
Ez az erzes hogy vajon a masik rajtad kivul hany masik emberrel randizik? Vajon mikor fog dobni vagy ghostolni stb.
Mert ha már párkapcsolatban lenne veled nem jöhet harmadik személy aki jobban megfogja mint te? A randizás csak egy időszak, de a lényeg azután jön. Ugye nemcsak megkaparintani kell a másikat hanem megtartani is, de nem erőszakkal, megjátszással hanem kölcsönös őszinte érzésekkel és persze hasonló életvitel is nyom a latba.
Mégcsak együtt se vagytok, de már kombinálsz.
Nem is értem miért ismerkedsz ha már az elején nem bízol az egészben.
Először önbizalmat kéne növelni és emberismeretre tenni szert.
Azt kell figyelni, hogy hogy bánik veled, hogy érzed magad vele... Bizonytalanság akkor van, ha eleve nem figyel rád a másik, tudod, hogy nem érdekled eléggé, mert ez látszik. Ilyenkor el lehet köszönni, nem kell fantáziálgatni, meg erőltetni, ami nem megy.
Szerintem aki komolyan ismerkedik, az nem randizik egyszerre több emberrel. Erről lehet beszélni. Aki igen, küldd el a másikat, ha nem érzed jól magad.
"Bizonytalanság akkor van, ha eleve nem figyel rád a másik"
Nem igaz mert akkor is van ha valaki önbizalom/szeretet/figyeleméhes.
Nálam van egy idő limit.
Ha vkivel elindul fejlődik épül vmi, már összejárunk, egyutt vagyunk vele plusz haverokkal, már bemutatott stb, eltelt ca 3 hónap, "bejáratott életünk van", törzshelyek ez az, nem csak szexelünk hanem pl már együtt főzünk vagy bográcsozunk is, szóval akkor kezdem felmérni hogy pl még a társkeren van e ahol megismertem.., milyen tevekenységei vannak, randizgat ismerkedik e, a neten pl nekem néz ajándékot vagy épp a rosszlányokon leskelődik inkább..,
És aztán DÖNTÖK.
Folyt.:
3 hónapon belup a bizonytalanságokat pl ha még társkerezik ismerkedik, még nem döntött mellettem még nyitott ajtókat hagy más csajoknak, méh nem érdekel, elnézem, igy elég erősen nem is figyelek ezekre, csak úszom a szerelemben progikban izgalomban meg ezek. Mondhatni "vakon" élek átélem a szerelmet boldogságot.
De 3.hónaptól kinyitom a szemem a reálra is. És az már számít elég keményen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!