Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két emberrel alakul(hatna) valami de nem tudom mi lenne a helyes döntés?
Figyelt kérdés
Van valaki akivel randizom, és éppen kezdene komolyabbra fordulni a dolog, viszont van egy régebbi ismerősöm, aki mindig is tetszett és most közölte, hogy tetszem neki. Akivel épp randizom, nem olyan egyszerű megoldani a dolgokat. Messzebb is lakik (másik városban) és vannak elég eltérő véleményeink a világról, viszont ő is hosszútávra tervez velem. Aki most közölte, hogy tetszem neki, vele egy városban is lakunk és az értékrendünk is azonos. Nem tudom mit tegyek. Megtartsam-e az alakuló kapcsolatot, a több nehézség ellenére, vagy inkább jöjjek össze azzal, akivel jobban összeillünk, de ezen kívül semmi nem biztos vele kapcsolatban.júl. 14. 21:17
1/3 anonim válasza:
Mérlegeld, akár leírva is, hogy mi szól az egyik mellett és ellen. Vagy dönts érzelmi alapon, megérzés alapján.
3/3 anonim válasza:
Nyilván amelyik jobban vonz, jobban megmozgat, azt válaszd. Ha egyformán, akkor az azonos értékrendűt érdemes választani szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!