Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a helyzet így mennyire furcsa? Hülyeség, hogy rossz előérzetem van?
Szerintem az red flag, hogy szívemként akar elmenteni meg tőled is elvárja és meg nem is találkoztatok.
Várd meg, ő mivel rukkol elő. Ha semmivel akkor hagyd a fenébe
Nos, a női megérzés ismert dolog. Ne tedd szokásoddá,de most az egyszer hallgass rá.
Ne éttermet keress,csak egy hangulatos kiskocsmát, presszót,vagy ilyesmit.Vagy add ki a fiúnak házi feladat gyanánt.
Először is, amiket írt neked attól a hideg is ráz.
Másrészt neked kell talira hívni meg még meg is szervezni azt, nevetséges:DD
Pofámról lesülne a bőr a pali helyében.
Arról ne is beszéljünk hogy igazából nem is tudod hogy néz ki..
Teljesen komolytalan, hogy rendes fotója sincs és egy randit sem tud/akar megszervezni. Az üzenetei alapján valószínűleg valami komoly mentális nyavalyája is van.
Menekülj!
Ha mégis úgy döntesz, hogy találkozol vele, akkor szerintem egy férfiismerős kísérjen el és figyeljen a távolból.
Köszönöm szépen a válaszokat, igen valahogy rossz érzésem volt ezzel kapcsolatban. Amúgy nem választott helyet, mármint ahol tudnánk kajálni.
Tegnap este fél nyolckor írtam neki, hogy “Holnap amúgy hol találkozzunk?”, nem szeretném én megszervezni az egész randit. Erre hajnali fél egykor annyit írt, hogy
“Huh kedve s
Nem tudom
Uránia ?
Kicsit bebasztam amúgy“
Ez így talán még kevésbé bíztató. Nem tudom elmenjek-e.🙃😬
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!