Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a helyzet így mennyire furcsa? Hülyeség, hogy rossz előérzetem van?
Durva hogy hagyod, hogy úgy beszéljen veled, mint a kutyával:D
Én ilyenkor már rég elküldöm oda ahova valo, te meg még mindig azon gondolkozol, hogy találkozz-e vele, semmi önbecsülésed.
Nem fog elhivni teged, ne aggodj ezen, egyébként is, aki annyira szeretne veled találkozni és várná a talit az nem b.szik be aznap hogy olyan legyen mint a mosott szar, hanem frissen, normális állapotban megy el a talira amit megszervezett ő maga.
Megírta, hogy nagyon másnapos, és még lázas is lett, szóval a mai nem fog összejönni.
“Ahh kedves csak olyan rossz érzés
Egész végig azt vártam hogy talizzak veled”
Ahaaa, ha annyira várta volna, szervezett volna randit. :D Szóval mostmár elhajtottam.
Mondjuk mostmár azt is értem miért szűz 24 évesen…
#16 ha valaki kedvesen ír, én arra mindig válaszolok.:) Beszélgetünk, és ha nem szimpi azt szoktam írni, hogy szerintem nem egymást keressük, de sok sikert kívánok neki.:) Nem szoktam ghostingolni sem senkit. Csak a bántó és rögtön nyíltan szexuális dolgokra nem válaszolok, de ez szerintem érthető.😅
Most amúgy folyamatosan cuki macskás videókat küld nekem, hogy “lehetnék az anyjuk” meg minden. 😄 Én így járok ha valaki szimpi lesz…🙃
"Most amúgy folyamatosan cuki macskás videókat küld nekem, hogy “lehetnék az anyjuk” meg minden. 😄"
Te Úristen💀💀
És te erre vagy vevő:D
Gratulálok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!