Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mi a helyzet a szagokkal?
Ha első olyan randi lesz ami után/közben kilátásba helyezhető hogy lekerül rólatok a bugyi, akkor mit tesztek meg amit egy 'biztosan nem lesz szex' elhatározású randi előtt nem vesztek annyira komolyan?
Másik kérdés hogy szoktatok-e amiatt aggódni mi van ha nem tetszik a pasinak, amit az orrával fog érezni rajtatok (vagy egy specifikus testtályon)?
Van akit ez tart vissza a komolyabb ismerkedéstől vagy bármi mastól?
Ezen nem izgulok. Megvan a higiènia, max ha tudom hogy szex is lesz, akkor van intim törlőkendő.
Nem sok f3rfit láttam azon izgulni hogy orál előtt milyen illata lehet odalent neki is.
Miért kellene ezen aggódni?
Ha csak nem vagy nagyon izzadós, vagy nem vagy beteg, randi előtt lezuhanyzol és ennyi.
Én volt hogy reggel megfürödtem és csak délután találkoztunk, semmi bajunk nem volt tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!