Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnál egy ilyen randi után?
Karácsony előtt randiztam egy lánnyal. Aranyos, kedves, meg még tetszik is, de... Az Ikeában voltunk (a helyszínt ő javasolta csak tisztázásképp) és egyszercsak meglátott egy Starbucksos poharat, és onnantól kezdve jóformán már csak az izgatta, hogy ő tulajdonképpen ott szeretne dolgozni, a mekit már nem szereti, vajon hol van itt Starbucks stb. Onnantól én nem is mellékszereplő voltam, inkább statiszta. Át is kellett kísérnem az Árkádba, hogy ott megérdeklődje, van-e álláslehetőség.
Ez csak szerintem gáz? Én vagyok túl szigorú vagy hogy is mondjam?
Igazából ő csak ilyen, hirtelen a fejébe vett valamit, aztán már tett is érte. Ha téged ez zavar, akkor nem illetek össze. Bár önmagában én abban semmi rosszat nem látok, hogy atmentetek az ikeabol az arkadba, ott van egymás mellett a 2.
De ha ez első randi volt, miért nem találtál ki te helyszínt? Mindegy is. Neki ilyen a természete, vagy tetszik neked, vagy nem.
"Onnantól én nem is mellékszereplő voltam, inkább statiszta. Át is kellett kísérnem az Árkádba..."
Nem volt kötelező, otthagyhattad volna nyugodtan. Engem inkább az érdekelne miért vagy ennyire papucs.
Eleve vicc az Ikeában randizni 😃
És igen, gáz volt a csaj. Hány éves, 18?
Hát, igen, elég fura volt.
De ha alapvetően tetszett, akkor egy 2. randit még megérhet a dolog, aztán kiderül hogy ott hogyan viselkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!