Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok, illetve mit tennétek, ha valaki egy látszólag jól sikerült randi végén ezt mondana?
....kàvézás, sütizés után ulunk a parkban egy padon, és megszolal, de ugy, hogy kb nincs is tudataban, mit ejt ki a szajan, hogy ő nem erez akkora vonzalmat mint én, ertetlenul nez, mikor kezdek felhaborodni, majd azt is mondja, hogy tehernek erezte, hogy eljojjon a mai talalkozora, de eljott, mert megbeszeltuk es aztan vegul jol erezte magat.
X. randink volt, előtte volt csók, szex, vegig olyan megnyilvanulasokat tett, amik alapjan tetszettem neki.
Nagyon kiakadtam, megmondtam neki, hogy egy dolog jol erezni magad valakivel es egy masik egyutt lenni akarni azzal a valakivel. Megmondtam azt is, hogy velem nem fog szorakozni, vagy velem akar lenni, vagy nem, nincs koztes. Es hogy inkabb mondta volna meg, hogy nem akar velem lenni, mint hogy hamis remenyekbe ringat, amig meg jobban megszeretem, csak mert kanos volt.
Utana meg messengeren irtunk par sort, azt allitja, nagyon szegyelli magat, nehezen megbocsathato, amit tett, stb. Azt irta, nem volt meg benne az a vonzalom, ami bennem. Ennek ellenere ő volt az aki az egesz randizast elinditotta es kezdemenyezett.
Nem ertem az egeszet, es nagyon fáj
Őszinte volt, erre le van b.szva. ezt nem igy kéne..
Na jol is tette hogy lelép.
Szeretett volna lefeküdni veled, ezért érzelmet színlelt.
Nagyon, nagyon, de tényleg nagyon ritkán előfordul ilyesmi férfiaknál.
"Őszinte volt, erre le van b.szva. ezt nem igy kéne.."
De az őszinteség nem jelenti azt, hogy amit mond őszintén, annak nincsenek következményei.
Többet kellett volna randizni, ismerkedni...
"előtte volt csók, szex, vegig olyan megnyilvanulasokat tett, amik alapjan tetszettem neki."
Ez a testi vágy megnyilvánulása, nem az őszinte érdeklődésé.
"Tobbszor randiztunk, messengeren is csomot beszelgettunk"
Az nem rendes ismerkedés, látni kell élőben, beszélgetni. Attól, hogy 1,5 éve a munkahelyrōl "ismered", az nem romantikus értelemben ismerettsêg.
Ti most kezdtetek el randizgatni romantikus értelembe.
Ha többet beszéltek lehet, hogy jobban ki tudtad volna szűrni milyen ember... mielőtt közelebb kerülsz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!