Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elképzelhető nők számára,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető nők számára, hogy látszólag nem független 50-es férfival barátkozzanak?

Figyelt kérdés
A nem függetlent úgy értem, hogy egy háztartásban élünk a gyerekek miatt, külön szobában.
2021. febr. 3. 19:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%

Barátkozni bármikor.

Kapcsolatot meg már a kora miatt sem...

32 N

2021. febr. 3. 19:12
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves gyerekeitek vannak, 2? Sztem 22, de no para, kifogás mindig van, hogy miért nem akarnak válni a kifelé tegingető felek... Ne a barátkozáson törd a fejed, hanem azon, hogy hogy tudsz elválni. Különben csöbörből vederben leszel. Egy ugyanolyan balfax fog szóba állni veled, mint te. Annak meg jó vége nem lesz.
2021. febr. 3. 19:18
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2021. febr. 3. 19:27
 4/11 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem igen. Csak tisztázzátok a szabályokat, határokat.

És ha nem akarsz válni, csakis férjes asszonnyal kezdj!

2021. febr. 3. 19:30
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Egy látszólag független nő.
2021. febr. 3. 19:56
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan, hogy "látszólag nem független". Ugyanúgy házas: minden este otthon alszik, minden ünnepet együtt töltené, együtt mennek nyaralni. Ugyanúgy csak a lopott félórás jutnak, ugyanúgy nem lehet hívni, ha otthon van, ugyanúgy nem lehet kézenfogva menni az utcán, nehogy meglássanak. Csak nem az van, hogy jujj a feleség meg ne tudja, hanem jujj a gyerek.

De ez a szeretőnek semilyen különbséget nem jelent.

Barátkozni meg teljesen mást jelent.

2021. febr. 3. 20:17
 7/11 anonim ***** válasza:

Barátkozni lehet, kapcsolat már hosszú távon, komolyabbra fordulva nem menne.

De nálad mit takar a barátkozás?

Szerető, laza kapcsolat, komoly kapcsolat...?

2021. febr. 3. 21:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát persze. Miért ne? Én is ötvenes pasi vagyok, de még huszonéves csajokat is megdugok. Tisztázni kell a helyzetet s hogy mit akar egyik a másiktól. A legbiztosabb férjes assszonyt találni, aki szintén fére akar dugni. Ez a legjobb.
2021. febr. 4. 07:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Barátkozni bárkivel barátkozom. Ha ez viszont eufemizmus a kavarásra, akkor nem. Még ha nem is lenne 50es, ha úgy látom, hogy foglalt, akkor az nekem nem pálya, pláne ha 50es... 31 éves vagyok, korban hozzám illő férfit keresek, nem apapótlékot.
2021. febr. 4. 09:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Valami kétségbeesett, fokozottan szeretethiányos nő esetleg összejönne, de szerintem esélytelen így bármilyen értelmes kapcsolat. F50.
2021. febr. 4. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!