Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Online társkereső oldal kategória. Te elmennél randizni olyannal aki még csak a saját nevét sem meri megadni és kamu közösségi oldalról ír neked? ( Létrehozott Ő magának egy látszólag kamu közösségi profilt erre a célra álnéven )
0 ismerős (követő)
0 fotó csak profilkép
és egy keresztnév számokkal Instagramon
És követ 5 lányt. Ennyi.
Nem hajlandó bemutatkozni.
Az még elmegy, ha eleinte kamu/nicknévről ír, nem mindenki szereti megadni a személyes adatait idegeneknek. Én sem a saját nevem szoktam megadni tinderen pl, a valódi adataimat és közösségi oldalaim elérhetőségét pedig csak akkor adom meg, amikor már egy ideje beszélünk és szimpatikusak vagyunk egymásnak, mert nincs szükségem arra, hogy mindenféle random f szfej jelölgessen és írogasson a privát jellegű oldalaimon.
Viszont olyannal soha nem vállalnék sem találkozót, sem semmi mást, aki bizonyos fokú ismeretség után is titkolózik ilyen alapvető dolgokról.
ma 16:37
Igen de már sokat írtunk és állandóan el akar hívni valahova , múltkor azt írta értem jön másnap délután és menjünk valahová 3 hétre. Szóval én adjam meg a címem telefonszámom a nevem az oldalam mindent de ő nem hajlandó bemutatkozni sem. Köszi nem. Még szerencse hogy nem adtam neki címet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!