Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem keres a pasi, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem keres a pasi, ha látszólag jól érzi magát velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kb. két hete megismerkedtem egy nagyon helyes, kedves, aranyos sráccal. Az első randink szuperül sikerült, másnap pedig keresett is, hogy szívesen látna még. Megbeszéltük a második randit, majd utána a harmadikat is, de ahogy telt az idő, észrevettem, hogy egyre kevesebbet, egyre ritkábban keres. AZ elején még minden nap többszört írt, mostmár csak napi 2-3 üzenetváltás van köztünk. Ettől függetlenül maguk a randik nagyon nagyon jól sikerültek, úgy láttam, hogy ő is nagyon jól érzi magát velem. Az utolsó randink 2 napja volt, és azóta én hívtam egyszer telefonon, majd még este és másnap is ő írt nekem, de ez 2-3 üzenetváltás volt csak. Új randi egyelőre nincs megbeszélve, és mivel a legutolsót is én kezdeményeztem, nem akarok nagyon nyomolósnak tűnni, és újra én felvetni egy találkozót. Próbálok nem rástresszelni, de nagyon bizonytalan vagyok, nincs túl sok tapasztalatom randizás téren. Legszívesebben ráírnék vagy felhívnám, hogy most akkor akar tőlem valamit vagy sem?? De tudom, hogy ezzel nagyon elrontanám az egészet, ezért próbálok laza, vicces és közvetlen maradni, csak iszonyú nehéz. Én nagyon vágynék a társaságára... Mit gondoltok? Szerintetek már elment ez a dolog? Vagy csak túlparázom az egészet? Egyáltalán, több jól sikerült randi után miért nem evidencia neki, hogy gyakrabban keressen?

(Én: L/26, Ő: F/27)

#randizás #párkapcsolat #biznytalanság
2019. jan. 26. 13:25
 1/10 anonim ***** válasza:
47%
Nem tetszel neki, vagy talalt egy jobbat.
2019. jan. 26. 13:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Le letttél építve, csak nem mondja meg egyenesen. Javaslom, hogy tegyél a fejére. Ha keres keres, ha nem, kuka.
2019. jan. 26. 13:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mikor volt csók?
2019. jan. 26. 13:43
 4/10 anonim ***** válasza:
63%
nem tetszel neki annyira, és/vagy jött neki más, ne erőltesd. ha kölcsönös lenne, le se tudnád vakarni magadról. nem parázod túl, tényleg nem kellesz neki.
2019. jan. 26. 13:52
 5/10 A kérdező kommentje:
Csók már az első alkalommal volt, ő kezdeményezte. Igazából az a fura, hogy az utolsó, 2 nappal ezelőtti találkozón azt mondta, hogy nagyon kedvel, és kérdezgette, hogy hiányzott-e meg ilyenek...
2019. jan. 26. 15:43
 6/10 anonim ***** válasza:
73%
Nem vagy túl passzív?
2019. jan. 26. 15:56
 7/10 A kérdező kommentje:
Tény, hogy nem akarok az agyára menni, általában megvárom hogy ő keressen, és mikor ír, kicsit szoktam váratni, de élőben biztos, hogy látszik rajtam, hogy nagyon jó vele, és mondom is neki. Sőt, az utolsó találkozót pl. én kezdeményeztem.
2019. jan. 26. 16:06
 8/10 anonim ***** válasza:

"hogy nagyon kedvel, és kérdezgette, hogy hiányzott-e meg ilyenek..."

Ha háromszor randiztunk,és azt kérdezgeti hiányzott-e , én ebből azt veszem le,hogy nagy vadász.Most hagy főni a sajât levedben.És hogy még van/vannak mások is a tarsolyában.Már érzi,hogy nálad nyeregben lenne,tuti.Most rajta a sor sztem.Bár ha keresed biztos nem azzal kell letámadni,hogy most akarsz Tőlem valamit,vagy nem?

2019. jan. 26. 18:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Arra tippelek, nem csak te vagy képben. Szerintem ne nyomulj, várj, amíg ő lép. Ha nem teszi, az is egy jel.
2019. jan. 26. 18:34
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Azóta már keresett, többször is találkoztunk, úgyhogy szépen alakul a dolog kettőnk között :)

2019. febr. 3. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!