Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miután megtudja egy lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miután megtudja egy lány, hogy tetszik valakinek, miért fordít hátat látszólag?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy lány, aki nagyon megtetszett a munkahelyemen. Olyan hírben áll, aki szeret flörtölni és nincs is kapcsolata. Többen is hajtanak rá, én is tettem kísérletet erre. Addig míg másokkal folyamatosan flörtöl azóta is, nálam a sokkal diszkrétebb és kisebb próbálkozás után teljesen bezárkózott az addigi hozzáállásához képest. Mondhatni köszönni is alig akar. Látom azonban, hogy azt lesi mikor bámulom, gondolom, hogy dagadjon a melle, hogy még tetszik nekem, de próbálom tudomásulvenni a lepattintását, így nem veszek róla tudomást már. Sőt hallottam, hogy a kolleganőjével susmorognak a közelemben és nagy hallgatás ha közelérek. Azóta nem bámulom és szigorúan kollegális komolyság van. Dadog, mikor beszélnünk kell és elmereng valamerre, többször előfordult.

A kérdésem az lenne:

- Szimplán bányarém vagyok neki és leoffolt?

- Senki más nem próbálkozott nála ilyen bénán? (csak tudomására adtam, hogy nagyon bejön nekem)

- Fél valamitől?

Lányok/nők, segítsetek légyszíves miért tesz így valaki?

Köszönöm!

2020. júl. 28. 14:26
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Ha látványosan behúzta a féket irányodban, az annyit jelent, hogy nem jössz be neki. Ne láss mást bele, lépj tovább.
2020. júl. 28. 14:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha bejönnél neki,már keresett volna, még akkor is, ha félénk. Ha valakinek kellesz, azt érzed.
2020. júl. 28. 18:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Arról nem hallottál, hogy ha valaki tetszik nekünk, "idegesek" leszünk a közelében, nem merünk rá nézni se + dadogás ha mégis hozzá kell szólni, mert ilyenkor még a saját nevünk se jutna eszünkbe ha megkérdezné, ha észreveszi hogy nézzük, gyorsan elkapjuk a tekintetünket róla (de ha nem veszi észre, azért tovább bámuljuk titokban)...
2020. júl. 28. 18:35
 4/7 A kérdező kommentje:
3-as: Van ilyen, igen, de akkor miért néz úgy mint a véres rongyra? :)
2020. júl. 29. 07:19
 5/7 anonim ***** válasza:

Kérdező mi nem láthatjuk ő hogyan viselkedik veled ill másokkal.

De velem is volt olyan hogy bejött egy kolléga de rá se mertem nézni pedig nem vagyok amúgy egy félénk nő. Egyszerűen elcsuklott a hangom,zavarba jöttem nem is néztem kb rá pedig megvesztem érte.

2020. júl. 29. 09:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Valószínűleg shit tesztel

Ilyenkor fontos, hogy ne alázkodj meg

2020. aug. 1. 03:27
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja, ismerem az érzést. Aki, igazán tetszett attól remegtem, mint a nyárfalevél. Amúgy meg játszottam a hőst. Emiatt, sajnos halasztottam el lehetőséget, amit a mai napig bánok. Már késő. N
2020. aug. 1. 03:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!