Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután megtudja egy lány, hogy tetszik valakinek, miért fordít hátat látszólag?
Sziasztok!
Van egy lány, aki nagyon megtetszett a munkahelyemen. Olyan hírben áll, aki szeret flörtölni és nincs is kapcsolata. Többen is hajtanak rá, én is tettem kísérletet erre. Addig míg másokkal folyamatosan flörtöl azóta is, nálam a sokkal diszkrétebb és kisebb próbálkozás után teljesen bezárkózott az addigi hozzáállásához képest. Mondhatni köszönni is alig akar. Látom azonban, hogy azt lesi mikor bámulom, gondolom, hogy dagadjon a melle, hogy még tetszik nekem, de próbálom tudomásulvenni a lepattintását, így nem veszek róla tudomást már. Sőt hallottam, hogy a kolleganőjével susmorognak a közelemben és nagy hallgatás ha közelérek. Azóta nem bámulom és szigorúan kollegális komolyság van. Dadog, mikor beszélnünk kell és elmereng valamerre, többször előfordult.
A kérdésem az lenne:
- Szimplán bányarém vagyok neki és leoffolt?
- Senki más nem próbálkozott nála ilyen bénán? (csak tudomására adtam, hogy nagyon bejön nekem)
- Fél valamitől?
Lányok/nők, segítsetek légyszíves miért tesz így valaki?
Köszönöm!
Kérdező mi nem láthatjuk ő hogyan viselkedik veled ill másokkal.
De velem is volt olyan hogy bejött egy kolléga de rá se mertem nézni pedig nem vagyok amúgy egy félénk nő. Egyszerűen elcsuklott a hangom,zavarba jöttem nem is néztem kb rá pedig megvesztem érte.
Valószínűleg shit tesztel
Ilyenkor fontos, hogy ne alázkodj meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!