Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, Őszintén, miért nem keresitek egy idő után a lányt az ismerkedési fázisotok alatt, ha látszólag minden klappol? Miért vagytok képesek az ismerkedés kezdő szakaszában hirtelen eltűnni?
Netán van benne valami taktika?
Belefáradtok egy idő után harcolni a lányért?
Vagy elvárjátok,hogy a lány kezdeményezzen? De akkor hol a vadászösztön?
Túl általános és sekélyes ez a megfogalmazás.
Konkrét példával biztos jobb válaszokat kapnál.
Ilyen hamar képesek vagytok feladni a lány meghódítását?
Én azt vallom,hogy a férfi a vadász, és igenis ő cserkéssze be a lányt és küzdjön érte.
Akkor mennyi idő után vagytok képesek lemondani a lányról? (Ha látjátok "a nem érdeklődést" rajta)
A #3-asnál az igazság.
És akkor lássuk a hibákat:
"Nem udvaroltam neki az tény. Az a pasi dolga."
Vége a lovagkornak. Tévhitben élsz. A nő is udvaroljon, ha kell neki a pasas.
"Kedvesen, normálisan, érdeklődőn válaszoltam neki."
Nem csak válaszolni kell, mint egy állásinterjún, hanem kérdezni is. Második hibapont.
"Egy hullámhosszon is vagyok vele mindig. Persze, vallom azt,hogy a lány ne keresse a fiút, így sose írtam rá."
Harmadik hibapont. A lány is keresse, ha kell neki a pasas.
Kérdezni mindig kérdeztem. Nem is keveset. Ott nem érzem a hibapontot. Viszont az tény,hogy magamtól sose írtam rá,hisz gondoltam,hogy akkor biztos nyomulósnak tűnök majd a szemében és hát lám, e helyett inkább megunt. Feladta. Meg hát én abban a hitben voltam (úgy látszik már kijelenthetem,hogy voltam), hogy a pasik szeretnek küzdeni és elvárják,hogy ők tegyék meg mindig a kezdő lépések sorát.
Aggszűzek. Ez vicces. De,ha meg bevállalós, nyomulós csaj lennék,akkor meg azt írnátok,hogy ezekből a lányokból lesz a ribi és ilyen már pedig nem kell nektek.
De a kommentek alapján úgy néz ki,hogy én túlságosan a lovagkorban élek és sokat várok el a pasitól, már-már elérhetetlen vagyok a szemükben, és ezzel csak megölöm az érdeklődésüket. Ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!