Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok, illetve mit tennétek, ha valaki egy látszólag jól sikerült randi végén ezt mondana?
....kàvézás, sütizés után ulunk a parkban egy padon, és megszolal, de ugy, hogy kb nincs is tudataban, mit ejt ki a szajan, hogy ő nem erez akkora vonzalmat mint én, ertetlenul nez, mikor kezdek felhaborodni, majd azt is mondja, hogy tehernek erezte, hogy eljojjon a mai talalkozora, de eljott, mert megbeszeltuk es aztan vegul jol erezte magat.
X. randink volt, előtte volt csók, szex, vegig olyan megnyilvanulasokat tett, amik alapjan tetszettem neki.
Nagyon kiakadtam, megmondtam neki, hogy egy dolog jol erezni magad valakivel es egy masik egyutt lenni akarni azzal a valakivel. Megmondtam azt is, hogy velem nem fog szorakozni, vagy velem akar lenni, vagy nem, nincs koztes. Es hogy inkabb mondta volna meg, hogy nem akar velem lenni, mint hogy hamis remenyekbe ringat, amig meg jobban megszeretem, csak mert kanos volt.
Utana meg messengeren irtunk par sort, azt allitja, nagyon szegyelli magat, nehezen megbocsathato, amit tett, stb. Azt irta, nem volt meg benne az a vonzalom, ami bennem. Ennek ellenere ő volt az aki az egesz randizast elinditotta es kezdemenyezett.
Nem ertem az egeszet, es nagyon fáj
Sose tudod meg mi volt pontosan...nem is lényeges.
Hagyni kell.
Majd idővel jobb lesz.
Szexelni akart, ismerkedni akart, nő közelségét akarta, azért ment utánad. Láthatóan nem ismerted meg eléggé, hogy utána szexelj vele... neki meg ez így jó volt.
Mit gondolnék? Mivel vannak már tapasztalataim, azt gondolnám, hogy a francba, megint engedtem egy férfinak, hogy szexeljünk, amikor még nem is ismerem, pedig én érzelmileg nagyon törékeny vagyok, ezért nem akarnék belefolyni a szexbe, amíg nem biztonságos valaki közeledése, mert tudom, hogy nagyon sérülök, és még mindig nem tanultam meg, hogy azért mert jópofizik valaki egy kicsit, még nem biztos, hogy valóban érdeklem.
Tiltás, törlés, nem kell neki írogatni.
23
Teljesen egyetértek ezzel a válasszal.
Tanulságok levonása... Tiltás, törlés, no kontakt, mert sajnos az ilyenek még 99% szeretnek még visszapiszkálni a szex miatt.
Erről szól az ismerkedés.
Megvolt a vonzalom, adtatok neki egy esélyt, tényleg megpróbáltátok, és kiderült, hogy nem illetek össze.
Egy hosszabb ismerkedési periódus után nem lehet ezt úgy közölni, hogy ne okozzon fájdalmat.
A másik lehetőség, hogy színlel tovább, majd végül családot alapít veled és együtt éltek még 50 évet. Mert nem akart 2 hónap után megbántani…
Nem lehet mindig nyerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!