Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen bunkó? Semmit nem jelentek neki?
Egy sráccal lebeszéltünk egy bulit, az ország másik végéből megyek és szinte csak miatta, hogy találkozzunk. Régóta ismerjük egymást, történetek már köztünk "komolyabb" dolgok is.
Ma reggel beszéltem vele, hogy biztosan jön-e, erre rávágta, hogy neki semmi kedve bulizni most és sanszos, hogy nem jön.
Nekem már megvan a jegyem (ami sajnos nem volt olcsó), de egyedül kéne lennem egész este és félek. Ezt mondtam is neki. De aztmondta, hogy neki annyit nem ér, hogy eljöjjön, amikor semmi kedve nincs.
És most komolyan itt hagyott a sz.arban :(( De miért, amikor direkt megbeszéltük ezt??
Sajnos a jegyet nem tudom visszamondani, mert itt van nálam.
Valahogy erőt veszek magamon és megyek, mert nem szeretnék 9000 ft-ot kidobni az ablakon.
Meg amilyen "hü.lye" vagyok, reménykedek hátha eljön :/
Csak azt nem tudom, hogy ha találkozunk inkább elküldjem-e a francba? :S
Nekem is van ilyen ismerősöm és történtek köztünk is komoly dolgok... de a táv. Le akartam menni hozzá, de jöttek a kifogások. Szerintem fél ha látna sírva válna el tőlem megint... A Te esetedben nem akarja, hogy visszakerülj az életébe ami most alakul. :\ Szar érzés nagyon bár Én a másik oldalon vagyok...
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!