Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudik nekem, ha semmit sem jelentek neki?
Figyelt kérdés
Van egy pasi,akibe szerelmes vagyok,/és ezt ő is tudja/de ő egy másik csajba szerelmes,és tőlem abszolut semmit nem akar. Már történt köztünk egy s más,többször is,de mindig oda lyukadunk ki,hogy ő mást szeret. Már egy ideje nem is beszél velem,letiltott msnről is. Mégis mikor megkérdeztem,hogy együtt van-e a csajjal,letagadta,pedig együtt vannak,tudom,biztosan. De ha már annyira utál,hogy msnről is letiltott,akkor miért hazudik nekem? Miért nem vallja be,hogy együtt vannak?2009. júl. 7. 21:20
1/5 anonim válasza:
ez egy jó kérdés,velem is ez volt...hazudott,mint a vízfolyás...
és utálom és már ezer éve elfelejtettem szerencsére.nem is voltam szerelmes csak azt hittem...
2/5 anonim válasza:
Lehet hogy csak alkalmanként vannak együtt.
Vagy nem akar megbántani mert tudja hogy te szereted.
3/5 anonim válasza:
Ismered azt a kifejezést hogy " Több vasat tart a tűzben "?
Ugyan ez van veled is,...
Hagyd ott ejtsd pofára, keress mást, nagy a világ fel a fejjel kiscsaj :)) 18\F
4/5 A kérdező kommentje:
De már megmondta,hogy nem akar tőlem semmit. És az se lehet,hogy nem akart megbántani,mert más dolgokkal mégjobban megbántott. :(
2009. júl. 7. 21:39
5/5 anonim válasza:
bűzlik a csávó mint a konténer! ez tipikus gyerekes viselkedési mód. ne foglalkozz vele nem érdemel meg téged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!