Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van még esélyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esélyem?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel látásból ismerjük egymást és beleszerettem ezt ő is tudja de még sohasem beszéltem vele, észre sem vesz engem! Ma összetalálkoztunk egy rendezvényen többször is elment mellettem, lehajtotta a fejét és kerülte a szemkontaktust ez mit jelenthet? (Nagyon felzaklatott ezzel..)

2012. dec. 21. 13:17
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Facebook-on ismerősnek jelöltem, ha vissza igazol akkor megvan az első lépcsőfok..
2012. dec. 24. 14:55
 12/13 A kérdező kommentje:

Kezdeményezzek, hát igen könnyű mondani főleg akkor ha olyan csajról van szó akinek minden újára akadna 10 fiú! Tuti lefagynék előtte aztán kész röhej egy lúzer hülyét csinálnék csak magamból! A lányok szeretik a határozott pasikat nem? Nyíltan a szemébe mondhatnám hogy szeretem de ez még semmi. Szerintem az első 20 másodperc a döntő mindenben és az hogy milyen a benyomásos tehát valamivel le kell venni a lábáról szóval kezdő löketnek jöhetne valami jó tanács.

Mindenkinek előre is köszönöm!

Kellemes ünnepeket, boldog új évet!

2012. dec. 24. 15:19
 13/13 anonim ***** válasza:

neked is kellemes ünnepeket, hát tanácsot nehéz adni, nincs bevált módszer, mindenképp add önmagad, ha akarsz valamit, mert eljátszani nem lehet

sokszor voltam úgy, hogy megvan a tuti módszer, és azzal belopom magam a csaj szívébe, de kell a rutin, a barátaim azt mondták gyakoroljak és csajokon és később térjek vissza rá, de nem hallgattam rájuk, mert a szív mást mond, igazuk is lett

2012. dec. 24. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!