Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esélyem?
Kezdeményezzek, hát igen könnyű mondani főleg akkor ha olyan csajról van szó akinek minden újára akadna 10 fiú! Tuti lefagynék előtte aztán kész röhej egy lúzer hülyét csinálnék csak magamból! A lányok szeretik a határozott pasikat nem? Nyíltan a szemébe mondhatnám hogy szeretem de ez még semmi. Szerintem az első 20 másodperc a döntő mindenben és az hogy milyen a benyomásos tehát valamivel le kell venni a lábáról szóval kezdő löketnek jöhetne valami jó tanács.
Mindenkinek előre is köszönöm!
Kellemes ünnepeket, boldog új évet!
neked is kellemes ünnepeket, hát tanácsot nehéz adni, nincs bevált módszer, mindenképp add önmagad, ha akarsz valamit, mert eljátszani nem lehet
sokszor voltam úgy, hogy megvan a tuti módszer, és azzal belopom magam a csaj szívébe, de kell a rutin, a barátaim azt mondták gyakoroljak és csajokon és később térjek vissza rá, de nem hallgattam rájuk, mert a szív mást mond, igazuk is lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!