Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi esélyem van olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélyem van olyan 14-16 év körüli lányt találnom a mai világban, aki járna egy 23 éves sráccal? Huszonéves srácok mik a tapasztalaitok ez ügyben?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért, csak sejtem, hogy mi lehet az oka, de jobban bejönnek a fiatalabb, középsulis lányok, mint a korombeliek. Nem egy lány magától is kezdeményezett már nálam, de mikor megtudta a koromat megijedt és nem akarta folytatni a dolgot. Jó lenne olyan fiatal lányt találni, akit nem zavarna a korom és tudna szeretni így is. Amúgy jó pár évvel fiatalabb szoktak nézni, gondolom azért is próbálkoznak be nálam időről-időre a főleg 13-15 éves lányok. Egyébként normális, komoly, hosszabb távú kapcsolatot szeretnék.

2012. dec. 13. 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:
keress inkább 18-20köztit.
2012. dec. 13. 19:05
 2/5 anonim ***** válasza:
azért ha bele gondolsz egy 14 éves lánytól egy 23 éves srác vajon mit akarhat a lánytól? :DD
2012. dec. 13. 19:08
 3/5 Bino ***** válasza:
Azért gondolj már bele ,hogy egy 10 évvel fiatalabb lánynak mennyivel másabb a lelkivilága mint egy 23 évesnek?
2012. dec. 13. 19:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is nagyon szeretnék egy bújós, kedves, csendes lányt találni, de nem ennyire fiatalt, inkább 17-től.

20/f

A kérdésedre válaszolva pedig nem tudom elképzelni, hogy mondjuk egy 14 éves kislányon mit tudnál szeretni.

2012. dec. 13. 19:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Sejtem, hogy miért keresel ilyen fiatal lányt. Én magamból indulok ki, és a tapasztalatlanságom miatt próbáltam fiatalabb lányokkal ismerkedni. Nem is tudnék mit kezdeni egy 23 éves nővel.

Egy 23 éves nő azért már elég érett, határozott, általában túl is van már egy komolyabb párkapcsolaton.Valószínűleg dolgozik, én meg még tanulok, ami szintén rossz szempont.

Szóval teljesen más a helyzet, mint egy fiatalabb lánynál. De azért ezt a 14-et erős túlzásnak érzem.

Egy normális apa olyan nyaklevest lekeverne neked, miután a 14 éves lánya hazavitt, hogy csak néznél, és többet be nem tennéd a lábadat.

Hidd el, 17-20 év körüli lányok között is vannak olyanok, akik még kezdők a párkapcsolat terén. Lehet őket irányítani, akár te lehetsz az első az életében ha szerencséd van.

2012. dec. 13. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!