Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélyem van olyan 14-16 év körüli lányt találnom a mai világban, aki járna egy 23 éves sráccal? Huszonéves srácok mik a tapasztalaitok ez ügyben?
Én is nagyon szeretnék egy bújós, kedves, csendes lányt találni, de nem ennyire fiatalt, inkább 17-től.
20/f
A kérdésedre válaszolva pedig nem tudom elképzelni, hogy mondjuk egy 14 éves kislányon mit tudnál szeretni.
Sejtem, hogy miért keresel ilyen fiatal lányt. Én magamból indulok ki, és a tapasztalatlanságom miatt próbáltam fiatalabb lányokkal ismerkedni. Nem is tudnék mit kezdeni egy 23 éves nővel.
Egy 23 éves nő azért már elég érett, határozott, általában túl is van már egy komolyabb párkapcsolaton.Valószínűleg dolgozik, én meg még tanulok, ami szintén rossz szempont.
Szóval teljesen más a helyzet, mint egy fiatalabb lánynál. De azért ezt a 14-et erős túlzásnak érzem.
Egy normális apa olyan nyaklevest lekeverne neked, miután a 14 éves lánya hazavitt, hogy csak néznél, és többet be nem tennéd a lábadat.
Hidd el, 17-20 év körüli lányok között is vannak olyanok, akik még kezdők a párkapcsolat terén. Lehet őket irányítani, akár te lehetsz az első az életében ha szerencséd van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!