Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van még esélyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esélyem?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel látásból ismerjük egymást és beleszerettem ezt ő is tudja de még sohasem beszéltem vele, észre sem vesz engem! Ma összetalálkoztunk egy rendezvényen többször is elment mellettem, lehajtotta a fejét és kerülte a szemkontaktust ez mit jelenthet? (Nagyon felzaklatott ezzel..)

2012. dec. 21. 13:17
1 2
 1/13 anonim válasza:
68%
Az az én személyes véleményem, hogy keresd meg és mond el neki. Hisz mindenki megérdemel egy esélyt, és lehet, hogy ez annak a jele, hogy te is tetszel annak a lánynak. Csak te beszari vagy. Szóval vegyél erőt magadon és keresd meg ! ;))
2012. dec. 21. 13:19
 2/13 anonim ***** válasza:
88%

"lehajtotta a fejét és kerülte a szemkontaktust ez mit jelenthet?"

Hát nem azt, hogy odavan érted az biztos. Nem akar tőled semmit ez egyértelmű, nincs esélyed. Én nem hitegetlek semmivel mint az előttem szóló, nem jössz be a lánynak és kész!

2012. dec. 21. 13:22
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

lehajtotta a fejét és kerülte a szemkontaktust ez mit jelenthet?

Nem sok jót.

2012. dec. 21. 13:26
 4/13 anonim ***** válasza:
77%
Én akkor kerülöm a szemkontaktust ha nagyon tetszik az illető, persze nem teljesen, mert vetek rá pillantásokat, de nem vagyok képes hosszasan a szemébe nézni annak aki tetszik, csak akkor ha beszélgetünk közben. Különben úgy érzem minden a homlokomra van írva és nem szeretem ha látják, h zavarban vagyok tőlük. De ez csak én vagyok, általában nem így működik szóval próbálkozz és kiderül. 22/L
2012. dec. 21. 13:41
 5/13 anonim ***** válasza:
Tudja, hogy tetszel neki, és azóta kerüli a szemkontaktust, keresztül néz rajtad, ebbe nem kell semmit se belemagyarázni, 1% esélyed van, az is csak a csoda kedvéért, de ne búsulj, nem vagyunk egyformák!
2012. dec. 21. 15:30
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
ma 13:41 vagyok, az vhogy elkerülte a figyelmem, hogy tudja, hogy beleszerettél. Ez esetben szerintem sincs esély. Ha nem tudná, lehetne a szégyenlősségre fogni, de így esélytelen
2012. dec. 21. 16:43
 7/13 anonim ***** válasza:
Melóhelyemen volt egy szerencsétlen srác, akit a műszakja kibeszélt a háta mögött. Kicsit szellemileg visszamaradott volt a gyerek, de foglalkoztatták mert nem akartak vele kiszúrni. A lányok is kinevették a háta mögött, mert tényleg elég volt neki 2 szót szólnia és úgy megsértette a csajokat, hogy ihaj. Mikor szembetalálkoztak a sráccal, akkor inkább a földet nézték és kapkodták a léptüket, mert nem bírták sokáig nevetés nélkül és minél előbb szerettek volna eltűnni előle. Ebből csak azt akarom kihozni, hogy lehet az is azért megy el el melletted lehajtott fejjel, mert nem akarja hogy lásd nevet rajtad. EZ A LEGROSSZABB ESET! Nem mondom, hogy így van, de erre is lehet esély.
2012. dec. 21. 16:48
 8/13 A kérdező kommentje:
Inkább nem is töröm magam miatta nem is érdekel, észre sem vesz.. Beleszeretni meg valakibe úgy lehet ha felkelti az érdeklődést valamivel mondjuk a külsejével tehát felfigyelek rá a szépségére a mosolyára stb.. De ez mindenkinél más-más hogy miért lesz neki szimpatikus és mi az ami felhívja majd a figyelmét rá és az is egyéni hogyan tetszik majd meg a másiknak.. Kinek milyen az ízlése, ki hogyan szeret majd belé végül is mindegy. Szóval vagy felkelti az érdeklődésem az a személy vagy sem és ha nem érdekelne akkor nem is figyelnék fel rá úgy hogy nem szeretnék bele. Ez így működik, vagy legalább is nálam speciel. Történt már olyan is hogy lánynak tetszettem beszélgettünk is aztán smárolni kezdett azt akarta járjak vele amit meg is próbáltunk aztán egyszer hirtelen mondtam neki bocsi de nem vagy érdekes és csak nézett rám hogy most mi van.. Most úgy tűnik változott a dolog, nekem tetszik valaki akit én nem érdeklem úgy hogy ez van! :(
2012. dec. 22. 09:29
 9/13 A kérdező kommentje:

Kedves Eszter!

Van egy lány akivel látásból ismerjük egymást és beleszerettem ezt ő is tudja de még sohasem beszéltem vele, észre sem vesz engem! Ma összetalálkoztunk egy rendezvényen többször is elment mellettem, lehajtotta a fejét és kerülte a szemkontaktust ez mit jelenthet? (Nagyon felzaklatott ezzel..)

Válaszát előre is köszönöm!

Kedves Kérdező, a kérdés, amit feltett, nem pszichológus, hanem csak egy jós tudná megmondani.

A szemkontaktus kerülése jelentheti, hogy a kapcsolatot akarja kikerülni, de jelentheti azt is, hogy zavarban van, vagy egyszerűen azt is, hogy nem figyelt, mással volt elfoglalva, másra gondolt.

Röviden szólva: nem tudom.

Csak úgy derítheti ki, ha közeledik hozzá, lehetőleg kedvesen, és finoman.

Biró Eszter

2012. dec. 22. 10:33
 10/13 ekeke ***** válasza:

Férfi vagy vagy felmosórongy???

Odamész, félrehúzod, itt még tilos érzelmeket mutatni. Egész tisztán megmondod neki, hogy szeretnél vele egy üdítőt/kávét meginni/ sétálni/ mozizni/ kutyát sétáltatni / bejön neked.

Amíg ezeket HIRTELEN megteszed, még neked se lesz időd izgulni. Mire válaszol, már izgulhatsz.

Válaszol és eltűnik a problémád.

2012. dec. 24. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!