Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esélyem?
"lehajtotta a fejét és kerülte a szemkontaktust ez mit jelenthet?"
Hát nem azt, hogy odavan érted az biztos. Nem akar tőled semmit ez egyértelmű, nincs esélyed. Én nem hitegetlek semmivel mint az előttem szóló, nem jössz be a lánynak és kész!
lehajtotta a fejét és kerülte a szemkontaktust ez mit jelenthet?
Nem sok jót.
Kedves Eszter!
Van egy lány akivel látásból ismerjük egymást és beleszerettem ezt ő is tudja de még sohasem beszéltem vele, észre sem vesz engem! Ma összetalálkoztunk egy rendezvényen többször is elment mellettem, lehajtotta a fejét és kerülte a szemkontaktust ez mit jelenthet? (Nagyon felzaklatott ezzel..)
Válaszát előre is köszönöm!
Kedves Kérdező, a kérdés, amit feltett, nem pszichológus, hanem csak egy jós tudná megmondani.
A szemkontaktus kerülése jelentheti, hogy a kapcsolatot akarja kikerülni, de jelentheti azt is, hogy zavarban van, vagy egyszerűen azt is, hogy nem figyelt, mással volt elfoglalva, másra gondolt.
Röviden szólva: nem tudom.
Csak úgy derítheti ki, ha közeledik hozzá, lehetőleg kedvesen, és finoman.
Biró Eszter
Férfi vagy vagy felmosórongy???
Odamész, félrehúzod, itt még tilos érzelmeket mutatni. Egész tisztán megmondod neki, hogy szeretnél vele egy üdítőt/kávét meginni/ sétálni/ mozizni/ kutyát sétáltatni / bejön neked.
Amíg ezeket HIRTELEN megteszed, még neked se lesz időd izgulni. Mire válaszol, már izgulhatsz.
Válaszol és eltűnik a problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!