Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Zavarna titeket, ha megtudnátok, hogy egy srácnak 4 éve nem volt senkije?
Volt már részed rossz szexben, ami szétverte a kapcsolatodat?
Mert nekem igen. És soha többé nem akarom.
Nem hinném, hogy azon múlna, kinek mennyi ideje volt - nem volt szexuális kapcsolata. EGYÉNFÜGGŐ. Mért ne lehetne vele jó a szex, csak azért mert egy ideje nem csinálta?
Lehet, te éppen kifogtad.
Áhh..
Azért nem olyan nagy kan az, már elnézést a kifejezésért, akinek 4 évig nem sikerül benne részt venni.
A kérdezőre ez nem érvényes, mert nagyon fiatal, nála természetes ez.
De pont ez a bajom nekem is.. Én szeretném ha a leendő páromat ki tudnám elégíteni szexuálisan, és boldoggá tehetném, de mit csináljak, ha eddig nem volt alkalmam szexelni?
Most akkor járjak prostihoz, hogy legyen tapasztalatom?
Akkor mit szóljak én: :/
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__30556..
Azóta se érdeklek senkit, hiába a próbálkozás, keresgélés.
Egyszerűen én valami olyasféle "nyavaja" lehetek, amit minden nő elkerül. Ha sikerülni látszik valami, akkor abból ez lesz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Illetve a beszélgessünk heteken át neten keresztül, hogy végül kiderüljön, nem illünk egymáshoz, miközben még csak nem is találkoztunk, nem is volt meg a fizikai kapcsolat. Egy nyamvadt találkozó nem jön össze. És bármennyire nem szeretném hogy ez meglátszódjon az esetleg épp ismerkedésre hajlandó nő előtt, akkor sem tudom már véka alá rejteni ezt a rengeteg kudarcot, és hiába való próbálkozást. Gondolom emiatt is lehetek olyan ellenszenves... vagy tudom is én. Hiába próbálok nem ezekre gondolni, közben, de folyton előjön. Nagyon elegem van már az egész társkeresésből. És egyszerűen nem látom mi lenne már a megoldás....
29 F
Kérdező! 22 éves vagy. A te tudásod egy kb. 20 éves nőnek tökéletesen megfelel. Ezen nem kell aggódnod.
Én 30-ra saccoltalak kb. na akkor gond lenne, de így nem.
"Borzalmas az, amikor nő létedre neked kell alakítanod a férfit. Emancipáció ide vagy oda, a nőnek szüksége van a szexben arra, hogy a férfi a karjaiba zárja, hogy érezze mennyire akarja, tehát irányítsa az egészet. Később lehet ezt variálni, szerintem kell is, de eleinte ez az, ami igazán összehoz. Betölteni a szerepeket. Na most kiábrándító, ha ezt nekem kéne megtennem helyette. Akkor inkább nem csinálom."
legalább valaki őszinte volt! ment a pont
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!