Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Zavarna titeket, ha megtudnátok, hogy egy srácnak 4 éve nem volt senkije?
Figyelt kérdés
2012. dec. 20. 13:44
11/37 anonim válasza:
Gondolom, hogy a hozzászólok (akik negatívak) a mai kb. 25 vagy 20 év alatti korosztály.
12/37 anonim válasza:
Nekem lassan egy éve nem volt. És akkor mi van? Nem fogok csak azért egy pasival lefeküdni, mert hiányérzetem van.
13/37 anonim válasza:
Te nő vagy cseszd meg. A kérdésben férfiről van szó.
14/37 anonim válasza:
Tudom, hogy nő vagyok és a kérdező férfi! De eddig senki se kérdezte tőle, hogy mi tartja vissza!
15/37 anonim válasza:
Felfogtam, hogy a kérdező férfi, éppen ezért a nem szexelés is rá értendő, nem a nőkre.
Ha annyira fontos lenne mi tartja vissza szerintem ezzel kezdte volna.
16/37 A kérdező kommentje:
Az, hogy nem olyan egyszerű találni egy nőt. Az egyéjszakások nem az én világom, barátnőt meg nem olyan könnyű találni.
2012. dec. 20. 14:15
18/37 anonim válasza:
Na látod, ő szexelt volna.
Hogy érted, hogy az egyéjszakás nem a te világod? Nem találsz vagy nem akarsz rá nőt találni?
19/37 anonim válasza:
Hát ha nem az ő világa, akkor szerintem nem akar egyéjszakást.
20/37 anonim válasza:
Vagy nem jut és ezért nem tud belépni a világába :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!