Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Zavarna titeket, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Zavarna titeket, ha megtudnátok, hogy egy srácnak 4 éve nem volt senkije?

Figyelt kérdés
2012. dec. 20. 13:44
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de szerintem normális hozzáállás ez. NÉzzétek meg a mai 20 év alattiakat. Őrület. Bár a kérdező nem írta még hogy hány éves.
2012. dec. 20. 14:22
 22/37 anonim ***** válasza:

Én nem 20 év alattiakra gondolok, én már bőven elmúltam 20. Azért felnőttként már igencsak fontos a szexuális élet.

Szerintem a kérdező sem 20 alatti. Akkor nem sok értelme lenne ennek a 4 évnek.

2012. dec. 20. 14:23
 23/37 anonim ***** válasza:
Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem normális a te hozzáállásod, normális az is, de nekem ez így nem menne.
2012. dec. 20. 14:24
 24/37 A kérdező kommentje:

22 vagyok. Több oka is van, hogy miért nem esélyes az egyéjszakás.

Egyfelől ritkán járok szórakozóhelyekre.

Másfelől nem a városban lakom, autóm pedig nincs, így ha be is megyek, és összejönne valami, nem tudom hova felvinni a lányt.

Harmadrészt, nem is nagyon szoktam ezt megcélozni. Ha ismerkedek, akkor alapból úgy állok hozzá a lányhoz, mint potenciális barátnőhöz. Az meg más viselkedésformulákat feltételez, mintha csak a bugyiját akarnám leimádkozni.

Negyedrészt, a társaságomban nem nagyon vannak lányok, ezért inkább csak ismeretleneknél tudok próbálkozni, nincs ilyen "na Juli, gyere, ketten maradtunk ma éjszakára, töltsük el kellemesen" feeling.

2012. dec. 20. 14:25
 25/37 anonim ***** válasza:
30-35 évesen már azért komolyodnak a férfiak. Persze kicsi %-ban, de azért már alakulnak.
2012. dec. 20. 14:25
 26/37 anonim ***** válasza:

Szóval ha 22 vagy és 4 éve nem volt, akkor szerintem semmi aggódás. Úgyis 18 évesen kezdeni...

Az igazinak úgyse fog számítani pár év.

2012. dec. 20. 14:26
 27/37 anonim ***** válasza:

Magyarán nem lépnek be a világába :))

Azért valljuk be, nem utasítanád vissza :)))

Az meg túlzás, hogy komolyodnak,de szexuálisan megérnek :))

2012. dec. 20. 14:26
 28/37 anonim ***** válasza:

mármint úgy értem,h ogyha valaki akar, nem fogja érdekelni, hogy mennyi ideje nem volt neked.

Efelelől ne aggódj!

2012. dec. 20. 14:27
 29/37 anonim ***** válasza:
Na meg ilyen fiatalon ez nem téma.
2012. dec. 20. 14:27
 30/37 anonim ***** válasza:

"Borzalmas az, amikor nő létedre neked kell alakítanod a férfit. Emancipáció ide vagy oda, a nőnek szüksége van a szexben arra, hogy a férfi a karjaiba zárja, hogy érezze mennyire akarja, tehát irányítsa az egészet. Később lehet ezt variálni, szerintem kell is, de eleinte ez az, ami igazán összehoz. Betölteni a szerepeket. Na most kiábrándító, ha ezt nekem kéne megtennem helyette. Akkor inkább nem csinálom."

Először azt hittem, ez valami bugyuta férfi troll női szerepbe bújva, hogy ilyeneket írkál, de úgy tűnik, hogy nem. Mindenesetre igencsak érdekes hozzállás, nem fér a fejembe, hogy gondolhatja ezt valaki így, dehát mindegy, ez is csak egy vélemény. Mindenesetre nem igazán értek vele egyet. Az egy dolog, hogy a férfi legyen férfi, meg hasonló maszlagok, nade csak mert néhány éve nem volt szexuális kapcsolata már nem oké? Valaki tényleg képes eldobni a másik felet azért, mert nem szexelt tegyük fel 4 éve? Érdekes világlátás. (nőként írom)

2012. dec. 20. 14:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!