Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Zavarna titeket, ha megtudnátok, hogy egy srácnak 4 éve nem volt senkije?
Figyelt kérdés
2012. dec. 20. 13:44
4/37 anonim válasza:
Az zavarna, ha 4 éve nem szexelt volna és nekem kb. tanítgatnom kell, ezt nem akarom, de hogy nem volt kapcsolata, az nem érdekel.
5/37 A kérdező kommentje:
És ha 4 éve nem szexelt, akkor mihez kezdjen az ember? Ugye, anélkül, hogy valaki lefeküdni vele, nem lesz már tapasztaltabb..
2012. dec. 20. 14:03
6/37 anonim válasza:
Kezdjen bármit, engem nem érdekel, csak ne velem :)
Borzalmas az, amikor nő létedre neked kell alakítanod a férfit.
Emancipáció ide vagy oda, a nőnek szüksége van a szexben arra, hogy a férfi a karjaiba zárja, hogy érezze mennyire akarja, tehát irányítsa az egészet. Később lehet ezt variálni, szerintem kell is, de eleinte ez az, ami igazán összehoz. Betölteni a szerepeket.
Na most kiábrándító, ha ezt nekem kéne megtennem helyette. Akkor inkább nem csinálom.
7/37 anonim válasza:
Engem nem zavarna, sőt, lehet, hogy még tetszene is, hogy nem egy hímringyó és alig várnám, hogy végre szexeljünk!
8/37 anonim válasza:
Mi bajotok olyannal aki 4 éve nem? Nem lehet elfelejteni! Ilyet mondani! Legalább látszik, hogy nem kell neki mindenféle nő és valószínűleg nem is igazán hasonlítga az exhez. Nem kéne agyonprodukálnia magát az embernek, hogy jajj anyám! csak jó legyek neki és stb.. és stb...
9/37 anonim válasza:
Persze, senki sem felejti el, hogy hogyan kell csinálni, nem is arról volt szó, hogy elfelejti, hogy előtte nem ártana levetkőzni, de 4 év rengeteg idő, ennyi idő alatt igenis kopik a megszerzett tapasztalati tudás.
10/37 anonim válasza:
Egyébként nem is értem mit akadtok ki ezen, én őszintén leírtam a véleményem, ha nem tetszik sorry :)
Viszont azért valljuk be, nem sok olyan van, akinek van egy normális szexuális élete, utána ha vége szakad 4 évig semmi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!