Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ún. Lúzer pasikhoz kérdés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ún. Lúzer pasikhoz kérdés, belemennétek egy ilyen kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy sem külsőre sem önbizalomra sem anyagilag nem álltok valami fényesen. Ezek dacára jön egy jó nő (szép, intellgens, jó nő) csak éppen nem jöttök túl jól ki egymással (pl. nem tudtok beszélgetni) és annak ellenére, hogy vonzó és szép... A csaj odáig van érted, neked addig olyan túl magas labdának tűntt ez a lány.

Összejönnél vele annak tudtában, hogy valószínüleg soha nem lesz esélyed még egy ilyen kaliberű csajnál, vele viszont beszélgetni stb nem igazán fogtok tudni?

2012. dec. 18. 12:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ja most látom, hogy elméleti a kérdés. Akkor a tanácsot visszavonom, marad csak a sztorink bizonyítékul, hogy igen, van ilyen :)
2012. dec. 18. 13:31
 12/18 anonim ***** válasza:

Mi a f@szról beszélsz a kérdésben? Mi ez a hülyeség? :D

Jön egy csaj aki bomba nő, én egy lúzer lennék, és ráadásul nem jövök ki vele, nem tudunk beszélgetni? De ezzel szemben a csaj odáig van értem? És eddig nem vettem észre, most meg észrevettem, de nem merek kezdeményezni?

Összejövök-e vele mindezek mellett és nem beszélgetek vele soha? :D MIVAN???? :D

Na mindegy, akkor a saját magam elképzelései alapján értelmezem a kérdésed, mert önmagában tiszta káoszt írtál le, és bocs, de tényleg kesze-kusza! :)

Tehát van a csaj, odáig van értem de nem tudunk beszélgetni. Ezek szerint vagy a csaj sík hülye, uninteligens, vagy én, és ezért nem beszélgetünk.

Akkor ezek szerint a csaj lehet a sík hülye, mert én nem vagyok az, és gondolom te kérdező sem vagy az, vagy legalábbis nem tartod magad annak.

Na most, egy jó p|na aki rám akar mászni és sík hülye, hát az egy remek f@szra termett teremtés, miért állnék a dolog útjába, ha odáig van értem, akkor adok neki előröl hátulról, naná hogy igen!

Hogy aztán sík hülye, meg nem tudok bele két értelmes szót váltani? Kit érdekel? Ha idővel nem kezd el ez zavarni, akkor leszarom, és dugom tovább, meg jól elvagyunk, miért bántanám azért, mert szegény agyilag zokni, van ilyen, ettől még lehet egy rendes normális nő, hűséges, meg gyengéd meg törődő meg stb, csak éppen nem intelligens, hát Istenem, mindenki nem lehet lángész.

Szóval persze hogy összejönnék vele, de ez az egész elborult egy kérdés, mert aki lúzer az is összejönne vele, ha a csaj odáig lenne érte, aki meg nem lúzer az meg pláne össze! :)

2012. dec. 18. 13:33
 13/18 anonim ***** válasza:

Máshogy vagyok lúzer, nálam minden oké, csak a belső lelki tulajdonságok ami nagyon szarok nálam. Egyébként ha olyan lennék mint emezek, elméletileg! sem tenném meg. Ezek az ilyen srácok azzal vannak meglőve,hogyha egy ilyen kaliberű nő vigyaszágon fel is karolja valmelyiket sajnálatból, akkor egy ideig gurul a szekere a szerencsétlennek, de egyrész görcsölhet,hogy mikor lesz megcsalva egy kívül belül megnyerőbb egyénnel, másrész meg meg is fog történni szinte belátható időn belül, hogy lemorzsolódik így vagy úgy.

Felmerül a kérdés, hogy mi a jobb? Inkább meg sem szerezni, vagy ha már a tiédnek tudod, utána elveszíteni. Mi a fájóbb?!

2012. dec. 18. 13:43
 14/18 anonim ***** válasza:

A legtöbb "lúzer" pasi (pl. mint Bud a Rém Rendes Családból) egy 60 éves nagymamával is összejönne csak nőhöz tudjon nyúlni végre.

Nemhogy álmai nőjével csak mert nem tudnak beszélgetni. Meg lehetne oldani, hogy másra használja a kicsi száját.

2012. dec. 18. 13:48
 15/18 anonim ***** válasza:
Éhes embernek mi a jobb? Beülni egy jó étterembe ingyenebédre, még ha ki is dobják a desszert előtt, vagy kintről csorgó nyállal bámulni, ahogy mások esznek?
2012. dec. 18. 13:54
 16/18 anonim ***** válasza:

14, így van, én úgy látom, hogy vannak férfiak, akiknek nem jön össze, ezzel semmi baj, ettől még nem lúzer valaki, ha van tartása. Viszont ha azt látom, hogy összejön valami bányarémmel, és látszik a srác pofáján, hogy:

"b@zd meg te lány de kib@szott ronda vagy, de hát van lyukad, jó leszel a f@szomra te is addig míg nincs jobb, jaj csak meg ne lássanak a haverok veled az utcán, menjünk gyorsan haza...",

na az már eléggé lúzer dolog, nem bír nő nélkül életben maradni, és feladja az elveit, a büszkeségét, a tartását?? Milyen férfi az ilyen, egy férfi soha ne adja fel az elveit!

2012. dec. 18. 13:55
 17/18 anonim ***** válasza:

6 éve nem volt senkim sem pedig lehetett volna, főként azért, mert olyasvalakit szeretnék akivel el tudnék képzelni bármit.

A vége az lett, hogy lelki roncs vagyok a magánytól és nem merek szólni a lányhoz akiért teljesen odavagyok...kishitű vagyok és nem tudok már hinni benne, hogy kedvelhet, ő pedig csak szúr és teljesen összezavar.

2012. dec. 19. 00:27
 18/18 anonim ***** válasza:

15#

Teljesen igazad van!!

Én is pont úgy vagyok vele ha nem lehet olyan nőm aki nekem is megfelel akkor inkább ne is legyen!

Azért nem fogok összeállni valami bányarémmel. ennyi

2012. dec. 19. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!