Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsot szeretnék! Lányok, ti belemennétek egy ilyen kapcsolatba?
Van egy pasi,akit kb. 3 hete ismertem meg barátokon keresztül. Én első látásra belehabarodtam,mert nagyon helyes pasi. Aztán beszélgettem is vele,és csak tovább fokozódótt,mert nagyon jó fej,stb.stb. Kölcsönös volt a szimpátiánk,ő mondta,hogy szívesebben megismerkedne velem közelebbről is,én persze boldogan igent mondtam. Aztán az egyik barátnőm mesélte,hogy szerinte nem kéne közelednem felé,mert régebben drogos volt,meg egy "rosszfiú",és csomó lányt csak kihasznált,stb.
Persze,megijesztett,amit mondott,de velem annyira jól bánt,amikor találkoztunk,nem1x,szóval most nem tudom,mit csináljak. Szeretnék vele jobban megismerkedni,de tartok a csalódástól. Mit tegyek??? :((
22/L
/bocsi,ha zavaros,csak siettem/
Ismerkedj vele még egy darabig, ha veled rendes, és őszintének tűnik, sokat tesz érted, akkor mit számít a múltja.
Van egy csomó lány, aki kb tényleg csak arra érdemes, hogy kihasználják, de ha téged szeret, akkor nem lesz ez így. persze lehet, hogy nem szeret, és csak ki akar használni, de épp ezért még előbb ismerkedjetek kicsit. :)
Sok sikert, és ne a múltat nézd, hanem a jelent, hogy most milyen! Éretlenebb korukban gyakran csinálnak meggondolatlan dolgokat az emberek, kár ez alapján dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!