Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok jártatok már így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok jártatok már így?

Figyelt kérdés
Iwiwen vagy Facebookon rátok írt egy tök ismeretlen srác, hogy tetszetek neki? A minap rám írt egy fiú, de nem ismerem és bevallotta nagyon tetszem neki. Szerintetek ilyen helyzetekből kialakulhat komoly kapcsolat? Mit írjak neki vissza?
2012. dec. 17. 22:46
 1/4 anonim ***** válasza:
hát kialakulhat bár ehhez élőben is látnotok kéne egymást.
2012. dec. 17. 22:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Jártam már így, de mi nem jutottunk el a randiig, mert nekem nem volt az esetem a srác. Viszont ezt az elején tisztáztuk és még párszor csevegtünk az oldalon.

Kialakulhat komoly kapcsolat, amennyiben találkoztok személyesen is ismerkedés céljából, és akkor is kölcsönösen szimpatikusnak találjátok egymást. 30N

2012. dec. 17. 22:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam én is társkereső oldalakon ismerkedni, mint teszik azt sokan. Mivel az ilyen oldalakon a legtöbb funkciót előfizetéshez kötik így gondolom van aki közösségi oldalakon próbálkozik ráadásul 100%, hogy valós személy ül a másik oldalon és nem valami kitalált lány/fiú. Ha működhet, akkor ok.:)
2012. dec. 17. 23:04
 4/4 anonim ***** válasza:
azért az a 100% nem 100% XD nem egy embert ismerek, aki álnéven van felregisztrálva a drága facebook-ra.
2012. dec. 17. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!