Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok ennyi idős korotokban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ennyi idős korotokban jártatok volna egy ennyi idős fiúval?

Figyelt kérdés
Szóval van egy 18 éves lány, aki nagyon tetszik nekem, csak félek, hogy elutasít azért mert csak 16 éves vagyok. Szerintetek?
2011. dec. 22. 17:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát, meg kell próbálni. Ha elutasít, se csüggedj, 2-3 év múlva még simán lehet belőle valami :)
2011. dec. 22. 17:51
 2/9 anonim ***** válasza:
49%
Hát én nem jártam volna veled,de ez emberfüggő,szerintem próbálkozz be nála és talán összejön,vagy nem...:D
2011. dec. 22. 17:52
 3/9 anonim ***** válasza:
ebben a korban az a két év még elég zavaró lehet a lánynak , pár év múlva viszont nem számít. persze ez emberfüggő.próbáld meg hátha..
2011. dec. 22. 17:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem voltak fiatalabb fiújaim. Egyszer 18évesen 16, aztán 20évesen egy 18éves. Nem éreztem cikinek, mindkettő érett gondolkodású volt és nem kisfiús.
2011. dec. 22. 17:55
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát..ha nagyon tetszik/megfog benne valami akkor igen.

Nekem 17évesen egy 15éves srác tetszett.:)

2011. dec. 22. 18:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Bár azt hozzá kell tennem,hogy piszkáltak is érte.
2011. dec. 22. 18:02
 7/9 anonim ***** válasza:
nem járnék kisebb fiúkkal.
2011. dec. 22. 18:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez ebben a korban elég nagy körkülönbségnek számít, egy 18 éves éppen egyetemre, fősulira megy, más dolgok foglalkoztatják, mint egy 16 éves fiút. Más életszakaszban vannak, nem hiszem, hogy működne, én nem jönnék össze ilyen fiúval.
2011. dec. 22. 18:31
 9/9 anonim ***** válasza:
42%

Normális, érett lány nem ezen fog fennakadni. Ha lány ezért utasít el, akkor annyiból jól jártál, hogy csak egy gyerekes gondolkodású lányt szalasztottál el.

18:31

De ugye akkor is ugyanezen az állásponton vagy, hogyha egy 16 éves lány járna egy 18 éves fiúval?! Mert ha nem, akkor az egész írásod baromság.

2011. dec. 22. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!