Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok (albán, török stb. ) ilyen kétes hírű nép tagjával? Vagy már randiztatok esetleg jártatok velük? Fiúk is lányok is írjanak!
Nem, soha (és nem is fogok).
23/N
Nem, de nem azért, mert kétes hírűek, hanem mert nem jön be ez a keleti/déli arcberendezés. Inkább az északi típusok az eseteim, szőkén, jeges tekintettel.
24/N
oroszokkal, ukránnal randiztam
az egyik pszichopata volt, lelkileg terrorizált
a msáiknak kétes ügyei voltak, olyan "munka" hogy hajnali 1-kor ment, féltem tőle
a 3. meg nagyon aggresszív volt, most megy a börtönbe mert megkéselt valakit
nem járnék mégegyszer ilyenekkel az biztos
Randiztam, jártam is török sráccal. Aranyos srác volt, rengeteget dolgozott, figyelmes, kedves - a kapcsolat titka talán az volt, hogy nem akart belőlem muszlimot csinálni, mert ő sem volt az... :)
22/L
A kérdés eldöntendő kérdés, vagyis az igen vagy a nem válasz ugyanolyan hasznos.
Ezt csak az agyatlan lepontozóknak írom...
Üzenem egy korábbi válaszolónak, hogy az afgánok nem arabok :)
Nekem tíz évig volt arab férjem. Ésszel kell állni a dologhoz. Nem mindegy, hogy honnan választ az ember, és az sem igaz, hogy a törökök kulturáltabbak az araboknál. Sok ellenpéldát ismerek.
Itthon az araboknak két fajtája van: az egyik tanulás címszó alatt jött ide, aztán megél, amiből tud. Pénzt vált a Keletiben és még sorolhatnám. Kapanyél lóg a szájából... na ilyentől ne várjon sok jót az ember.
A másik csoport azok, akik tanultak. Orvosok, ügyvédek. Ők semmivel sem rosszabb parti egy magyar nőnek, mint más magyar pasasok. nyilván a kulturális különbségeket figyelembe véve. Persze itt nem a nők megalázását meg verését értem, mert az nem divat a jobbfajta araboknál sem.
Albánokról annyit, hogy van itt nálunk egy pékség, mindegyik tulaj albán. A szemem látáára köpte le az egyikük az egyik eladólányt. De egy volt sulitársamnak meg albán a férje, az ő férje sosem csinálna ilyet. Szóval általánosítani nem szabad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!