Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok (albán, török...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok (albán, török stb. ) ilyen kétes hírű nép tagjával? Vagy már randiztatok esetleg jártatok velük? Fiúk is lányok is írjanak!

Figyelt kérdés
2012. jún. 24. 18:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%

Nem, soha (és nem is fogok).

23/N

2012. jún. 24. 18:56
 2/11 anonim ***** válasza:
57%
Nem tudhatom. Szerintem ez az egyetlen jó válasz.
2012. jún. 24. 18:59
 3/11 anonim ***** válasza:
34%
39F, előző voltam.
2012. jún. 24. 18:59
 4/11 anonim ***** válasza:
85%

Nem, de nem azért, mert kétes hírűek, hanem mert nem jön be ez a keleti/déli arcberendezés. Inkább az északi típusok az eseteim, szőkén, jeges tekintettel.

24/N

2012. jún. 24. 19:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

oroszokkal, ukránnal randiztam

az egyik pszichopata volt, lelkileg terrorizált

a msáiknak kétes ügyei voltak, olyan "munka" hogy hajnali 1-kor ment, féltem tőle

a 3. meg nagyon aggresszív volt, most megy a börtönbe mert megkéselt valakit

nem járnék mégegyszer ilyenekkel az biztos

2012. jún. 24. 19:03
 6/11 anonim ***** válasza:
49%
Hát a fene tudja. A törökök a többi arab néptől eltérően azért kulturáltabbak és sok szállal kötődnek Európához de mégis mások is. Bár annyira nem arabok mint pl: a szaudiak vagy afgán meg ilyenek. Albánok európaiak de azok is kitudja mifélék lehetnek. Balkániak csórók mise vagyunk a világközepe, de egy albán valószínűleg azthinné Magyarországra, hogy egy másik bolygón van. Akkora lehet itt Albániához képest a fejlettség. Egyébként a kultúrális különbségek miatt nem. örökké súrlódás lenne a családtagokról barátokról nem is beszélve. Pláne ha arab az illető.
2012. jún. 24. 19:04
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Randiztam, jártam is török sráccal. Aranyos srác volt, rengeteget dolgozott, figyelmes, kedves - a kapcsolat titka talán az volt, hogy nem akart belőlem muszlimot csinálni, mert ő sem volt az... :)

22/L

2012. jún. 24. 19:04
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés eldöntendő kérdés, vagyis az igen vagy a nem válasz ugyanolyan hasznos.

Ezt csak az agyatlan lepontozóknak írom...

2012. jún. 24. 19:10
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Volt már szerb barátom, teljesen normális volt, bár ő itt nőtt fel.
2012. jún. 24. 19:19
 10/11 anonim ***** válasza:

Üzenem egy korábbi válaszolónak, hogy az afgánok nem arabok :)

Nekem tíz évig volt arab férjem. Ésszel kell állni a dologhoz. Nem mindegy, hogy honnan választ az ember, és az sem igaz, hogy a törökök kulturáltabbak az araboknál. Sok ellenpéldát ismerek.

Itthon az araboknak két fajtája van: az egyik tanulás címszó alatt jött ide, aztán megél, amiből tud. Pénzt vált a Keletiben és még sorolhatnám. Kapanyél lóg a szájából... na ilyentől ne várjon sok jót az ember.

A másik csoport azok, akik tanultak. Orvosok, ügyvédek. Ők semmivel sem rosszabb parti egy magyar nőnek, mint más magyar pasasok. nyilván a kulturális különbségeket figyelembe véve. Persze itt nem a nők megalázását meg verését értem, mert az nem divat a jobbfajta araboknál sem.

Albánokról annyit, hogy van itt nálunk egy pékség, mindegyik tulaj albán. A szemem látáára köpte le az egyikük az egyik eladólányt. De egy volt sulitársamnak meg albán a férje, az ő férje sosem csinálna ilyet. Szóval általánosítani nem szabad :)

2012. jún. 24. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!