Ritka nyelvekhez nyelvkönyv (finn, litván, török, héber, koreai, cseh, albán stb. ), de monitorról?
A mindenféle országokban kint lévő egyetemi társaim bescannelik az ottani könyvtár nyelvkönyv állományát (török, litván, szlovén, cseh, arab, japán, holland, svéd stb.), ha vagyunk rá elegen jelentkezők és összeadjuk a scannelés díját. Kb. 1000-1300,- ra jönne ki egy könyv, ami nekem nagyon szimpatikus, tekintve, hogy itthon nem lehet kapni SEMENNYIÉRT ilyen nyelvekhez.
A kérdésem, hogy ti tudtok-e monitorról tanulni, vagy érdemesebb kinyomtatni, és ha igen, ismertek-e olcsó szalont Komárom-Esztergom megyében?
Részkérdés: ismertek-e ilyen nyelvű nyelvtanárokat? Ami NEM nyelviskola, hanem egyéni oktatás?
Előre is köszi!
Szia! Régóta keresek litván nyelvkönyvet, de sehol sem találtam. Ha lehetséges, tudnál nekem is küldeni a scannelt nyelvkönyvből? Nagyon sokat segítenél.
E-mail címem privát üzenetben küldöm.
Szia!
Ha albán nyelvkönyvre van szüksége, szólj bátran!
Üdv, Gábor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!