Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol randizhatnék arab vagy török csajokkal?
Figyelt kérdés
2011. nov. 20. 14:19
1/10 anonim válasza:
egyiptomban.
de ha észreveszi a tulaj, levágja a faszodat
2/10 anonim válasza:
Németországban és Angliában is elég sok van
3/10 anonim válasza:
Te is csak a sütik miatt randiznál velük? :)
Engem is érdekelne a kérdés.
Itthon hol van olyan hely ahova járni szoktak a csúcsos templomokon kívül?Sőt egyáltalán van ilyen csúcsos templom itthon valamerre?
4/10 anonim válasza:
"de ha észreveszi a tulaj, levágja a faszodat" és megeteti a kecskékkel :D
A tulaj ezen jót szakadtam :D
Amúgy ne akarj, náluk a vallás miatt nem divat a házasságon kívűl kúrás...
5/10 anonim válasza:
Menj el Németországba, ott rengeteg török van és olyan ott, mint itt a cigányok. De ha neked ez kell.
6/10 anonim válasza:
Szerintem a nyugati környékén csak van valami szórakozóhely ahova ők is elmennek ha mást nem akkor vegyülnek.
Van egy csomó török étterem és tele van török csávókkal ,szerintem akkor török nőknek is kell lenniük valamerre! :)
7/10 anonim válasza:
Magyarországon is sokan vannak,de ők általában nem vallásos muszlimok. amúgy teljesen ugyan olyanok mint a magyar lányok (a törökök) de ne várj tőlük semmit a randikon se puszi s kézfogás. a csókot és a szexet meg felejtsd el. amúgy nagyon kevesen vannak akik randiznának európai,amerikai keresztény fiúval.
8/10 A kérdező kommentje:
Tudod, ki a keresztény... -.-
2011. nov. 27. 15:14
9/10 anonim válasza:
Nagyon kerüld el őket, ha nem akarsz rosszúl járni!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!