Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sok ez a korkülönbség?
Figyelt kérdés
Sziasztok, a véleményetek érdekelne. Mit gondoltok arról, hogy ha egy 16 éves fiú egy 13 éves lánnyal járna, aki januárban lesz 14? Nem sok szerintetek ez a korkülönbség? :/2012. dec. 16. 11:18
2/13 anonim válasza:
Ismerek én olyan lányokat, akik ennyi idősen 30 éves palikkal jártak, úgyhogy nem gáz. 3 év az nem sok. Sőt! Ideális.
3/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem sok!!!
Ha 20 éves lenne, mondjuk, de így nem!
4/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, megy a zöld kéz :)
2012. dec. 16. 11:38
5/13 anonim válasza:
sztem se sok. Kíváncsiságból megkérdezhetem te a fiú vagy vagy a lány?
6/13 A kérdező kommentje:
Én vagyok a fiú :)
2012. dec. 16. 16:31
7/13 anonim válasza:
Attól függ, mit jelent számodra a "járás".
Ha a születésnapja előtt szexelsz vele, akkor súlyos büntetőeljárás elé nézel.
Ha csak kézen fogva sétáltok a Margit-szigeten - akkor miért ne?
8/13 anonim válasza:
Na ez a büntetőeljárás is olyan, hogy vagy kiderül, vagy nem. Nagyon sok lány már 12-13 évesen elveszíti a szüzességét, vagy akár teherbe esik egy idősebb fiútól, mégsem kerül börtönbe. Úgyhogy erről ennyit.
9/13 anonim válasza:
Abban igazad van, hogy sok lány szexel 12-13 évesen és nem lesz belőle jogi eset. De csak egy mérges anyuka kell hozzá, hogy legyen.
10/13 A kérdező kommentje:
Nem akarok én még lefeküdni vele :)
2012. dec. 16. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!