Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 21 éves vagyok és most egy 14...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves vagyok és most egy 14 éves lánnyal jöttem össze szerintetek sok ez a korkülönbség?

Figyelt kérdés
van amelyik haverom azt mondja nem sok van amelyik azt mondja nem vagyok normális és lenéz,nem értem ezen mi olyan para a lányok eleve korábban érnek, nálam pár évvel fiatalabb csajok meg 30 év körüliekkel vannak általába .amúgy is egy 14 éves csaj már sokszor 20 nak néz ki ,és igenis igényli a sexet ,családba azt mondták nekem nem baj sőt pont ideális , mi erről a véleményetek?

2012. dec. 10. 19:18
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
12%
Ha jól néz ki nem gond. Viszont használd ki az alkalmat mert fiatal és tutira nem lesztek együtt örökké.
2012. dec. 10. 19:19
 2/33 anonim ***** válasza:
szerintem meg sok. nem a 7 év sok, hanem az, hogy 14 éves. a gatyámat rá, hogy érettebb a koránál.
2012. dec. 10. 19:19
 3/33 anonim ***** válasza:

Ha jól elvagytok akkor senkinek semmi köze hozzá kivel vagy együtt és, hogy ez normális vagy nem. Jól érzitek magatokat egymással, szeretitek egymást akkor mit érdekel más mit mond?

Ha azt mondják sok akkor szakítasz vele?

2012. dec. 10. 19:22
 4/33 anonim ***** válasza:

Nem a korkülönbség a gond.Nem a 7 évről van szó. Működne is ha mondjuk te 30, ő meg 23 lenne.

De 14 éves. Magyarul büntethető vagy! 14 éves kora felett, már kiállhat szóban mellett - az alatt, semmit se ér a szava, ha ez kiderülne. 16 éves korába lenne a következő ugródeszka. De igazából egy 16-18 évessel is megvághatod még a bokád.

14 életévét betöltött személy esetén - tök mindegy hogy a gyerek azt mondja benne volt-e vagy sem - ha kiderül lecsukathatnak.

Szóval legközelebb gondolkodj! A törvény keményen megbünteti az ilyet és senki sem áll ki melletted ezesetben. Az sem számít ha nem erőszak volt.

2012. dec. 10. 19:24
 5/33 A kérdező kommentje:
nem szakítok vele , csak nem értem az embereket miért mondják ezt nekem mikor úgy néz ki mint egy 20 éves akkor mit számít hogy hány éves valójában .csak kötekedni akarnak mert nekik nincs , szerintem megtehetem mert ha 18 éves csaj lehet 30 éves pasival én is lehetek egy 14 évessel és az a lényeg ha nem is szeretjük egymást nagyon legalább az ágyban jól kijövünk
2012. dec. 10. 19:26
 6/33 anonim ***** válasza:
92%

Már bocsi, de szerintem is sok...

Ezt az "egy 14 éves lány érettebb a koránál" dumát meg hagyjuk már, legtöbbször az érettség csak azt jelenti, hogy magára ken 5 kiló vakolatot, aminek köszönhetően meg nem mondanád, hogy csak 14 éves, és nagyok a mellei.

15l.

2012. dec. 10. 19:27
 7/33 A kérdező kommentje:
egyébként én meg úgy tudom hogy 14 évessel már lehet sexelni nem bünteti a törvény pont 14 a határ
2012. dec. 10. 19:29
 8/33 anonim ***** válasza:
100%

nézzétek a 6. választ!!!

15 éves és megmondta a frankót

2012. dec. 10. 19:30
 9/33 Mókusgyilkos ***** válasza:

pffffff.

a korkülönbség nem sok.

de sztem nem picit szégyen [természetesen rád nézve] ha 21 éves létedre úgy érzed h 1 szinten állsz 1 14 éves kislánnyal :)

a lányok korábban érnek: hagyjál már ezzel a hülyeséggel. én abszolúte éretlen típus vagyok és a "kora érő" lányok gyerekességétől a hideg ráz :) az 1 dolog h te milyen környezetben vagy és h ott a nálad pár évvel fiatalabb csajok mekkora idióták de felénk jó környéken ez nem vastagon szokás :) és örülnék ha nem az aberráltakat vennénk mértékadónak..

sokszor 20nak néznek ki: O_o Debrecenben faják a lánykák, voltam gimis nem is rossz gimibe meglehetősen jó volt a felhozatal de h 9.es kiscsaj nem lehet ellenfél 1 20 évesnek az is biztos.

te meg a nyelvtan órát igényled mert azt magyarul úgy írják hogy szex :) arról nem is beszélve h 1 14 éves lánykának nagyon de nagyon nem kellene még igényelni a szexet max olyan mértékben amit még magának is tud kezelni.

most mondhatnám azt h teljesen más világban él 1 21 éves és 1 14 éves de hát láthatóan nem ütöd a szintet amit én 1 21 évestől elvárok így bizonyára falba ütköznék ezzel az érvvel. lényeg a lényeg h ez távolról sem nevezhető normálisnak édes m1 h mennyi hülye csinálja attól még nem picit aberrált [és totál mellesleg enyhén pedofil]

2012. dec. 10. 19:31
 10/33 anonim ***** válasza:

"De 14 éves. Magyarul büntethető vagy! "

???

2012. dec. 10. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!