Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A 4 év nagy korkülönbség?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 4 év nagy korkülönbség? Valamint jelent valamit, ha nem valami bőbeszédű?

Figyelt kérdés
Most sajnos fordítva van a lány az öregebb tőlem 4 évvel körülbelül. Nagyon bejön nekem egy időben elég jókat is beszélgettünk, de aztán egy időben nem is nagyon beszélgettem, és ahogy elkezdtem gondolkodni már nem merek ráírni meg hasonlók, mert ugye öregebb nálam a lány... Ez a 4 év szerintetek sok?? Vagy szarjam le mások véleményét?? Most egyik haverom is pont ugyanígy van(akkor a csaj mondta is, hogy kinézek vele egykorúnak, és a haverom fiatalabbnak tűnik,de tudja mennyi idős) és azt veszem észre, hogy azt a lányt nem is nagyon érdekli ez a dolog, én meg pont kezdem ezt érezni, báár lehet, hogy csak a beszélgetés hiánya miatt... Szerintetek? Valamint ugye élőben egész jókat tudtam vele beszélni, de ahogy nagy nehezen megfogalmaztam valami jó üzenetet alig kaptam csak rá valami választ :( és most ovodásnak hangozhat, de a facebook írásaiból tiszta olyan mintha másabb lenne másokkal, pl. hülyéskedik... hozzám max. 1-1 lájk :( 18/F

2012. dec. 3. 19:46
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem ebben a korban már nem nagy különbség
2012. dec. 3. 19:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszi :) Én is ezen gondolkodtam, hogy ez nem is úgy van, hogy pl. én 15, ő 19, mert az mégis másabb szerintem :|
2012. dec. 3. 20:06
 3/5 anonim ***** válasza:
igen, de ha már mindketten nagykorúak vagytok, onnantól kezdve ok
2012. dec. 3. 20:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ne foglalkozz a korkülönbséggel.(4 év korkülönbség nem sok.) Ha jól érzed magad vele,akkor találkozzatok. Senkinek a véleményével ne törődj. Lehet,hog amikor éppen hallgat,arra gondol milyen pózban csinálhatnátok..
2012. dec. 4. 08:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy 22 éves csaj egy 30 éves pasival érzi jól magát, nem kis 18 éves tacskóval. Azért nem valami bőbeszédű mert pont leszar téged.
2012. dec. 4. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!