Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem túl nagy a korkülönbség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem túl nagy a korkülönbség?

Figyelt kérdés

A csaj októberben volt 21, én meg fél év múlva 29 leszek. Megtetszett, de a korkülönbség miatt nem nagyon hívtam randira, ő meg már találkozni szeretne.

A kérdést tényleg komolyan gondolom, normális véleményekre lennék kíváncsi.

Ha valaki azzal jönne, hogy "mit számít a kor, ha jól megértitek egymást..." az gondolja végig, hogy biztosan van egyfajta "határ" (a kérdés is gyakorlatilag ez), hiszen ha mondjuk egy 50 éves pasi egy 16 éves lánnyal jár, az biztosan nem normális annak ellenére, hogy jól megértik egymást. De javítsatok ki, ha tévedek, köszönöm!

2012. dec. 6. 13:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ennyi még a normális határán belül van.Ő sem gyerek már.
2012. dec. 6. 14:00
 2/6 anonim ***** válasza:
58%
Koztem meg a baratom kozt nyolc ev van ugyenugy mint nalatok es en 17 eves vagyok. Ket eve vagyunk egyutt
2012. dec. 6. 14:02
 3/6 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem nem vészes a korkülönbség, főleg így, hogy te vagy az idősebb. Tapasztalataim alapján kell is, h legyen pár év a férfi javára. :)

Amúgy ha a lány elég érett felfogású, akkor nem lehet gond köztetek. 22/N

2012. dec. 6. 14:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem az. Hajrá. Ha kell a csaj. Ha igazából nem kell, akkor ez egy remek kifogás.
2012. dec. 6. 14:17
 5/6 ASOT ***** válasza:

így hogy 21 így teljesen jó.

De ha 18 lenne arra már azt mondom h sok...

2012. dec. 6. 15:01
 6/6 anonim ***** válasza:

engem nem érdekelne hogyí normális vagy nem normális, ha érdeklem a csajt és tetszik kezdeményeznék :P

f19

2012. dec. 6. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!