Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, hogy a 10 evvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Timiike K. kérdése:

Mit tegyek, hogy a 10 evvel idosebb matektanarom felfigyeljen ram? (LENT)

Figyelt kérdés
Pff.. Ez kisse bonyolult.. Szoval utolso eves vagyok,es szeptembertol uj matektanarunk van. En az a tipusu lany vagyok akinek nem szokott tetszeni senki,szo szerint.. 20 eves vagyok es eddig 1x voltam szerelmes es nyilvan 1 baratom volt.. Nalam tobb kell szimpla tetszesnel,hogy valakivel egyutt tudjak lenni. A furcsa az,hogy borzasztoan megtetszett a matektanarom,aki raadasul 30 eves es elvan jegyezve.. Nem tehetek rola,millioszor probaltam kiheverni de annyira helyes,es szimpatikus meg aranyos... (sorolhatnam) Probaltam ezt kimutatni,es mindig rammosolyog,meg figyeli mindig,hogy mit mondok stb. Es miattam levagta a bajszat is mikor "lebacsiztam" viccelve.. Nem tudom mit tegyek,hogy tenyleg felfigyeljen ram.. Legalabb bszeljunk errol.. Kerlek segiiiitsetek,nagyon fontos mivel abszolut nem vagyok jartas az ilyesmiben..

2012. dec. 7. 18:40
 1/6 anonim ***** válasza:
55%

azt hiszed majd ott hagyja a nőjét egy ilyen tudatlan kislányért ?:D

nyilván a többi lánnyal is ilyen mint veled de ez semmit nem jelent

2012. dec. 7. 18:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem akarom,hogy otthagyja a baratnojet. SOHA nem tudnak egy ilyet megbocsajtani magamnak,es nem is akarok tole semmit,csak szeretnem elmondani neki,hogy megkonnyebuljek.. Es talan az utan annyira szegyelnem magam,hogy inkabb ra sem neznek,ami jelen esetben jo lenne.
2012. dec. 7. 18:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Drága Timike!

Tanár vagyok, így elmondhatom, hogy nem szoktam partnerjelöltként tekinteni a tanulóimra. Életkoruktól függetlenül. Ha bepróbálkoznak, nem vagyunk rá vevők. Nézz szét inkább a korosztályodban.

2012. dec. 7. 19:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Hat igen.. Gondoltam,csak eleg pocsek erzes,hogy pont ot kedveltem meg.. Nha de ennyit errol,es tisztaban vagyok vele,hogy lehetetlen. :)
2012. dec. 7. 19:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal jobban jársz, ha inkább a matematikával próbálsz megismerkedni.
2012. dec. 7. 19:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Semmit! Jobban jársz, hidd el.
2012. dec. 7. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!