Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Segítség. Mit csináljak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség. Mit csináljak, hogy végre felfigyeljen rám?

Figyelt kérdés

Most leszek 17,és 2 és fél éve tetszik egy srác. Kilencedikben mikulásra küldtem neki csokit,amit utána meg is köszönt facebookon,de csak ennyi volt. Aztán év vége felé elhívtam egy tánc fellépésemre. Azt mondta eljön,de aztán mégsem jött el,mert elvileg kórházban volt.

Tizedikben megtanultam miatta Rubik kockázni,de így sem történt semmi,csak néha a folyosón úgymond szemeztünk. Viszont a barátja meg rám kattant,összejöttem vele,de 2 hét után szakítottunk. A fiúval,aki tetszik azóta sincs semmilyen kapcsolatom, nem köszönünk egymásnak (nem merek. Mi van,ha már elege van belőlem? ),de láttam már,hogy néz,a barátnőim is mondták már.

Nagyon szeretném,ha történne valami,mert egyre jobban tetszik.Ő most 18,és félek,ha elballag és én nem tettem semmit,nagyon meg fogom bánni.

Köszi a válaszokat.

2012. nov. 25. 20:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
ha bejöttél volna neki, akkor a csokiküldés is hatásos lett volna
2012. nov. 25. 20:20
 2/12 anonim ***** válasza:
Valószínűleg már felfigyelt volna rád korábban is, ha tetszettél volna neki. Illetve ha tetszel is, annyira talán nem, hogy érdemes legyen lépnie.
2012. nov. 25. 20:38
 3/12 A kérdező kommentje:
Értem. Hát, köszi a válaszokat!
2012. nov. 25. 21:01
 4/12 anonim ***** válasza:

Nekem nem küldesz csokit? :D

Lehet, hogy én is tetszem neked... ;)

2012. nov. 25. 21:06
 5/12 A kérdező kommentje:
:DD Bocsi,most pont nincs itthon...
2012. nov. 25. 21:19
 6/12 anonim ***** válasza:

Mikulásra gondoltam, de akkor majd küldök én neked! :)

Csak még nem tudom, hogy hova... elmondod? :D

2012. nov. 25. 21:36
 7/12 A kérdező kommentje:
xD Nem is ismersz!
2012. nov. 25. 21:40
 8/12 anonim válasza:
Próbálj meg köszönni neki elsősorban. Majd ha visszaköszön, akkor beszélgetni vele. Ha élőben nem is megy, akkor először csak facebookon. Ha valóban érdekled, biztos örülne neki.
2012. nov. 25. 22:21
 9/12 A kérdező kommentje:
Oké. Tegyük fel,hogy ráírok facebook-on. És utána? Köszöntem neki,hogy "szia." De miről beszélgessek vele? Baromi furának fogja tartani,hogy csak úgy 1 év után ráírok. És ki tudja,lehet hogy tényleg elege van belőlem. Most komolyan. Sokkal jobb lenne,ha tudnám mit gondol.
2012. nov. 25. 22:25
 10/12 anonim válasza:
De nem tudod, mit gondol. Kezdetnek, megkérdezheted hogy van. És írtad is, hogy van közös téma, ami a rubik kocka. Kezdj el vele beszélgetni, ha nem lépsz, és ő se, akkor semmi nem lesz, és a végén ott leszel, és azon gondolkozol, "mi lett volna ha". Manapság sajnos egyre többször a lányokkal kell kezdeményezniük, hiába tagadják is, így van. Lépj valamit, és akkor elmondhatod, hogy te megpróbáltál tenni valamit az ügy érdekében.
2012. nov. 25. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!