Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség. Mit csináljak, hogy végre felfigyeljen rám?
Most leszek 17,és 2 és fél éve tetszik egy srác. Kilencedikben mikulásra küldtem neki csokit,amit utána meg is köszönt facebookon,de csak ennyi volt. Aztán év vége felé elhívtam egy tánc fellépésemre. Azt mondta eljön,de aztán mégsem jött el,mert elvileg kórházban volt.
Tizedikben megtanultam miatta Rubik kockázni,de így sem történt semmi,csak néha a folyosón úgymond szemeztünk. Viszont a barátja meg rám kattant,összejöttem vele,de 2 hét után szakítottunk. A fiúval,aki tetszik azóta sincs semmilyen kapcsolatom, nem köszönünk egymásnak (nem merek. Mi van,ha már elege van belőlem? ),de láttam már,hogy néz,a barátnőim is mondták már.
Nagyon szeretném,ha történne valami,mert egyre jobban tetszik.Ő most 18,és félek,ha elballag és én nem tettem semmit,nagyon meg fogom bánni.
Köszi a válaszokat.
Nekem nem küldesz csokit? :D
Lehet, hogy én is tetszem neked... ;)
Mikulásra gondoltam, de akkor majd küldök én neked! :)
Csak még nem tudom, hogy hova... elmondod? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!