Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ne keressem egy lányt egy ideig? Hát ha ő keres engem végre 1x?
Megismertem egy lányt,nagyon kedves és aranyos,ugyan azon a buszmegállón szállunk föl a buszra,általában én szoktam az első lenni ott,és beszélgetünk 5-10 percet.
Folyton én írok rá fb-n hetente 1x van fent hétvégén,de akkor is 30 perc után.Egyszer fent volt vagy 2 óráig nem írtam,és ő se írt.
Szoktam "Bökdösni" fb-n hogy jelezzek is valahogy,de csak 1-2 hét után bök vissza.Múlt héten nem voltam csütörtökön,pénteken a buszmegállón,ezért amikor ráírtam,kérdezte hogy beteg vagyok-e mert nem volt csüt. és pénteken?
Egyszer feljött velem egy ideig,ahova én járok suliba mert dolga volt arrafelé,(ő hozta fel hogy feljön velem)
amikor leszállt beszélgetett még a barátnőjével,én elindultam lassan és utánam sietett.Viszont múltkor nem volt bőbeszédű chaten kérdeztem hogy zavarom-e azt mondta nem csak rossz kedve van.Ma pl. buszmegállón 10 perc alatt csak 2 mondatot váltottunk 1et én 1et ő.
1x elhívtam valahova szünetben de mondta hogy ha nem lenne ilyen rossz idő akkor eljönne,de csak szünet végén jött fel megint.
Érdemes újra elhívnom valahova?Hova?Kisvárosban lakunk szóval hogy ha valahova elvinném indulna a pletyka,mindenki mindenkit ismer szinte..Apámat az egész város.A barátnői folyton mosolyognak rám és köszönnek,ha azzal vannak aki tetszik nekem.Sőt egy másik barátnője egyedül mosolygott ezért köszöntem neki..
Tippek?Van esélyem nála? :/
Menjek ki később a buszmegállóba ? Remélem akkor keresne..
Ezek a mai h*lye pics*k ilyen bunkók az arány 10/9
A maradék 1% pedig hamar azzá válik mikor megun és rájön hogy egy rakás bika nyalja a s*ggét így kiválaszthatja a legjobbat..
Legjófejebb" legszociálisabb legfalkavezérebb "pasit" akit már a környezte előtt is be tud vállalni...
A b*lf*sz lúzerek meg a halálért könyörögnek kínjukban szerencsétlenségükben magányukban végül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!