Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy valaki végre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy valaki végre felfigyeljen rám?

Figyelt kérdés
nagyon szeretnék már kapcsolatot,de úgy tűnik senkinek sem kellek. 17/l
2012. nov. 18. 10:43
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha látsz ey helyes srácot az utcán, buszon, stb, kezdj el vele szemezni, mosolyogj rá. Ha te is szimpatikus vagy neki, akkor jó esetben odamegy hozzád. Csak tényleg adni kell az ilyen jeleket, h legyen bátorsága lépni.

Az a baj, h én is csak így elméletben tudom...

2012. nov. 18. 10:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Adj esélyt a csúnya fiúknak is! Én sem vagyok jó pasi és ehhez mértem egy csúnya lánnyal randizgatok, én már leadtam az igényeimet, te is meg tudod tenni, hiszek benned!
2012. nov. 18. 10:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Mosolyogj!
2012. nov. 18. 10:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Annak adjon esélyt akinek gondolja.

Majd így is megtalálja az igazit.

Nem kell a mércét lejjebb tenni

2012. nov. 18. 10:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi az oka annak, hogy senkinek nem kellesz?
2012. nov. 20. 14:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy rib*nc, és rendes vagy, akkor előbb utóbb felfigyel rád valaki, vagy lehet nagyon jól nézel ki és nem mernek feléd közeledni, mert félnek a csalódástól... 17/f
2012. nov. 20. 14:53
 7/7 A kérdező kommentje:
sajnos nem tudom mi lehet az oka...elég átlag csajnak tartom magam.
2012. nov. 20. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!