Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves vagyok és most egy 14 éves lánnyal jöttem össze szerintetek sok ez a korkülönbség?
Én ha a szülő eljönne hozzám és feljelentenék, akkor simán ráhúznám a vizes lepedőt a Btk. alaján.
Szóval nem bántani akarlak Kérdező, csak azt, hogy ezt mindig alaposan, jól gondold át. Tudom nehéz olykor, de tényleg gondold át.
Nincs benne a tanár - diák viszony. Ha én úgy támadom meg a tárgyaláson, hogy ő befolyásta a lányt és rávette....
Ha te azzal jönnél, hogy ez a tanár - diák viszonyra vonatkozik - ez a (4) bekezdés, akkor azt mondanám, hogy ez nem tartozik a tárgyhoz. Itt szó nincs a tanárokról. Ez a törvény egyértelműen kimondja, hogy milyen életkorú személyre vonatkozik és a hozzá tartozó szankciót. Ne költs bele "tanár"-t.
"fennálló hatalmi
vagy befolyási viszonyával" elég egyértelmű.
az h ő elmúlt 18 és ezért cselekvőképes még nem feltételezi h bármi nemű hatalmi pozícióban lenne a lánykával szemben.
így nem büntetendő a dolog. sajnálatos módon.
kérdező: ha szerinted úgy néz ki mint 1 20 éves akkor v nagyon gyenge 20 évesekkel v körül véve v ezzel áltatod magad mert a valóság inkább az h nincs esélyed a korosztályodnál arról nem is beszélve hogy édes m1 hogy néz ki a kislány attól még kislány és ez morálisan még bőven pedofília akkor is ha jogilag már éppen hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!