Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 21 éves vagyok és most egy 14...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves vagyok és most egy 14 éves lánnyal jöttem össze szerintetek sok ez a korkülönbség?

Figyelt kérdés
van amelyik haverom azt mondja nem sok van amelyik azt mondja nem vagyok normális és lenéz,nem értem ezen mi olyan para a lányok eleve korábban érnek, nálam pár évvel fiatalabb csajok meg 30 év körüliekkel vannak általába .amúgy is egy 14 éves csaj már sokszor 20 nak néz ki ,és igenis igényli a sexet ,családba azt mondták nekem nem baj sőt pont ideális , mi erről a véleményetek?

2012. dec. 10. 19:18
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
dehát ő mászik rám anyja neveli csak és nem szól bele
2012. dec. 10. 19:46
 22/33 anonim ***** válasza:
Kérdező! Te egy jogilag büntethető személy vagy, mnt a 14 éven felüli személy is. Viszont ne feledd! Te vagy a nagykorú és ő pedig csak korlátozottan cselekvőképes.
2012. dec. 10. 19:48
 23/33 anonim ***** válasza:

Én ha a szülő eljönne hozzám és feljelentenék, akkor simán ráhúznám a vizes lepedőt a Btk. alaján.

Szóval nem bántani akarlak Kérdező, csak azt, hogy ezt mindig alaposan, jól gondold át. Tudom nehéz olykor, de tényleg gondold át.

2012. dec. 10. 19:50
 24/33 anonim ***** válasza:
... mármint a kérdezőre húznám rá a vizes lepedőt.
 25/33 Mókusgyilkos ***** válasza:
16. itt nem a cselekvőképességre utal a törvény mivel az nem feltételez alá-fölé rendeltségi viszonyt. ez a törvény azt hivatott kiszűrni többek között h ugyan már a tanárok ne kettyintsék meg a diákokat.
 26/33 anonim ***** válasza:

Nincs benne a tanár - diák viszony. Ha én úgy támadom meg a tárgyaláson, hogy ő befolyásta a lányt és rávette....

Ha te azzal jönnél, hogy ez a tanár - diák viszonyra vonatkozik - ez a (4) bekezdés, akkor azt mondanám, hogy ez nem tartozik a tárgyhoz. Itt szó nincs a tanárokról. Ez a törvény egyértelműen kimondja, hogy milyen életkorú személyre vonatkozik és a hozzá tartozó szankciót. Ne költs bele "tanár"-t.

2012. dec. 10. 19:54
 27/33 anonim ***** válasza:
No mind1 nekem. Nem érek rá ezen vacakolni. Aki nem hiszi, járjon utána....
2012. dec. 10. 19:54
 28/33 Mókusgyilkos ***** válasza:

"fennálló hatalmi

vagy befolyási viszonyával" elég egyértelmű.

az h ő elmúlt 18 és ezért cselekvőképes még nem feltételezi h bármi nemű hatalmi pozícióban lenne a lánykával szemben.

így nem büntetendő a dolog. sajnálatos módon.

kérdező: ha szerinted úgy néz ki mint 1 20 éves akkor v nagyon gyenge 20 évesekkel v körül véve v ezzel áltatod magad mert a valóság inkább az h nincs esélyed a korosztályodnál arról nem is beszélve hogy édes m1 hogy néz ki a kislány attól még kislány és ez morálisan még bőven pedofília akkor is ha jogilag már éppen hogy nem.

2012. dec. 10. 19:56
 29/33 A kérdező kommentje:
mivel mindig azt halgattam tini koromba is mindenkitől hogy a lányok korábban érnek , akkor ha nem igaz minek mondják amúgy meg ismerek olyat is aki 16 évesen 33 évessel volt ha a csajokank kijár nekem is nem érdekel ,és pont ezért nincs esélyem korombelieknél mivel hogy a lányok korábban érnek
2012. dec. 10. 19:59
 30/33 anonim ***** válasza:
Joghallgató jelen: A hatalmi viszony fennálltát viszont már a sértettnek kellene bizonyítani. Ezt pedig jelen esetben nem tudná, miután nem áll fenn ilyen viszony.
2012. dec. 10. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!