Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol kezdjem a csajozást?
Hosszú story,(vedd úgy h 10 sort rinyáltam;)
A lényeg, hogy érdekes 5vözet volnék.
Mer jól nézek ki, de ami azt illeti eléggé depressziós korszakban vagyok.
Senki nem tudja, mert eltitkolom(hát ki vallaná be, h depis). Így az ismerős csajok egy jóképű, helyes, de titokzatos pasinak gondolnak(ezt egy csajtól tudom). Ez a titokzatosság, azért ragadt rám, mert sosem látnak. Azt hiszik valami nagyon fontos dolgom lehet, vagy fontos üzletember lennék, vagy luxusutazásokra járnék...stb. Ami annyiban igaz, h vannak jó befektetéseim, így dől a lé, meg távoli izgalmas helyekre is elutazom egy évbe kb. 3-4szer. Ez igaz, de ezen kívül az ég1adta világon nem csinálok semmit, csak eszem, alszom, döglök, nagyon nehezen szánom rá magam, h kimozduljak, pedig alapvetően kedvelnek, elég sok helyre hívnak, de nincs kedvem menni, olyan közönyös unalommal fogadok mindent. És asszem, ha lenne egy barátnőm, ez megváltozna. Csak az a társaság, amit én ismerek, ott aki nekem kell az foglalt, a többi meg nem érdekel, ezért is nincs nagy kedvem kimozdulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!