Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdjem?

Figyelt kérdés

Tetszik egy lány, de az a baj, hogy sehogy sem tudom megközelíteni. Csak Facebookon menne, de sajnos ő csak látásból ismer engem. Mikor tavaly az egyik barátnőjével írogattam, akkor folyton rám volt szállva, mert nem is tudta, hogy ki vagyok. Mindenképpen szeretnék vele megismerkedni, de nem jut eszembe semmi ürügy, amivel ráírhatok, élőben pedig nem tudom megközelíteni, mivel nem egy helyre járunk suliba.

13/F

2012. nov. 2. 00:07
 1/7 anonim ***** válasza:

Pl : Szia,csak látásból ismerjük egymást,szívesen változtatnék ezen,mit gondolsz ?

vagy

Szia,lehet hülyén fog hangzani de a látványod elvette az összes bátorságom,és nem mertem köszönni/oda menni hozzád.

Ezek a legjobbak! :D

Én 14 éves vagyok és az utsóval szedtem föl a mostani barátnőmet!Sok sikert! Majd írj hogy mi volt.

2012. nov. 2. 00:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy most nincs kitéve képem, és mikor máskor próbálkoztam nála (nem komoly szándékkal, kamu fb-vel), akkor a képen volt kiakadva, hogy küldjek neki. Attól félek, hogyha ilyesmin kiakad, akkor ha ilyeneket mondanék neki, elküldene... De egyébként nem tűnik ilyen rémesnek, csak ha nem ismer, akkor furcsán állhat ezekhez... Képet viszont mindenképpen szeretnék csinálni, de nincsenek ötleteim, meg amúgy sem vagyok valami fotogén , de ezt meg tudom oldani asszem :D
2012. nov. 2. 00:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Oldd meg told fel!És kezdj neki,amíg más le nem csórja,biztos tudni fogja ki vagy ha látásból ismeritek egymást.

Első vagyok,nyugodtan írhatsz privibe is ha vannak kérdéseid

Tesóknak segítek :D

2012. nov. 2. 00:28
 4/7 A kérdező kommentje:

A múltkor, egy ilyen "Lájk és írom" dologban kiírta, hogy tetszik neki valaki, és nem tudom, hogy így megérné-e...

Félek, hogy ettől kicsit undokabb lenne, és mindenképpen elküldene, vagy kiírná publikba :<

2012. nov. 2. 00:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Figyu!Nem biztos semmi,lehet azért írta ki mert van aki most nyomul rajta,és hogy őt koptassa le..Veszteni nem vesztesz semmit,legalább tudod hogy nincs esélyed.

2. Ha tényleg tetszik neki vki,lehet ő annak nem jön be szóval próbáld meg!

Holnap írok ha van még kérdésed megyek csicsikálni! Sok sikert! Jó8!

2012. nov. 2. 00:39
 6/7 anonim ***** válasza:
legyél magabiztos és menj oda hozzá vagy beszélj vele facebookon de ez alkalommal a sajátoddal. maximum azt mondja hogy nem te vagy az esete és akkor sem dől össze a világ ! próbáld meg nem veszthetsz semmit ! 19/f
2012. nov. 2. 00:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Ez eddig nem is lenne olyan nagy gond, de nem tudom, hogy mit írjak :<
2012. nov. 2. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!