Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel kezdjem? (többi lent, PLS)
Bejelöltem egy lányt akit minden reggel látok,de most 2 napig nem látom,szóval csak csütörtökön.
Azt gondoltam írok neki ha fent lesz hogy : szia,remélem nem zavarok,szimpatikusnak tűnsz,remélem nem baj hogy bejelöltelek?" Lényegretörő legalább :)
Megszólítani nem akarom mert sokan vannak reggel..
Csütörtökön majd köszönök neki reggel,meg próbálok vele beszélni..
Lányok ez nektek gáz?
szerintem, ne írj neki, hanem menj oda hozzá... és kérdezd meg hogy van-e barátja, és utána kérdezd meg ohgy nem menne el veled valamikor inni valamit
és ha sokan vannak akkor meg senkinek sem tünik fel hogy odamész hozzá..
ne legyél nyuszi!
Férfi szemmel. Szerintem gáz... Ne írd oda h remélem nem zavarok, azt se h szimpinak tűnsz és azt se h reméled nem baj h bejelölted.. 1. Ha zavarod meg se nézi, 2. tudja h szimpi vagy neki mert kül nem jelölted volna. 3. ha baj lenne hogy jelölted, akkor vissza se igazolt volna. Gyakorlatilag ennyi. Ezzel csak elrontanád. Az már 1 másik kérdés hogy mivel kezd, én biztos nem így kezdeném. És ne lényegretörő legyél, hanem őszinte . . Azt jobban díjazzák. Én így kezdeném :
Én: Szia .
Ő: Szia. Ki vagy?
Én: Xy vagyok. Reggelente szoktalak látni a buszon, csak mindig annyian vannak hogy nem merek hozzádszólni, mert elég hülyén venné ki magát hogy csak így ismeretlenül megszólítalak, valószínűleg vissza se köszönnél mivel nem ismersz és elég gáz lenne az egész szitu, viszont szívesen megismernélek :) . Így hát gondoltam bejelöllek FB-n, itt nyugodtan rád tudok köszönni úgy hogy nincs körülöttünk még 1000 ember , és talán privátabb is :D .
Ő : Hát jó xD
Én: Mindig a 6.20assal mész?
Ő: Aha többnyire, kivéve mikor nem késem le :D
Én: :DD Én is .. Többnyire :P De már megfájdult a derekam :D ..
Ő: Mért? :D
Én: Hát csak most tudtam kiegyenesedni, eddig bátorságot gyűjtögettem a földről .. :$
Ő: Haha xDD blablabla
Én: És amúgy délutánonként melyik busszal szoktál menni általában? blablabla
Ő: Blablabla
Én: blablalba
és bla bla bla.. Ha partner a beszélgetésben, és főleg visszaigazolt akkor valszeg szimpi vagy neki, és jön már minden magától, majdnem.
De ezt a szöveget felejtsd el, mégha nem is ezt írod amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!