Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin mivel kezdjem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin mivel kezdjem a beszélgetést?

Figyelt kérdés

Egy lánnyal lesz randim, akivel még nem ismerjük egymást. Először nyilván bemutatkozunk egymásnak, örülök, hogy megismerhetlek stb... És ezután milyen témáról érdemes beszélni? Persze tudom, hogy meg kell ismerkedni, ki mit szeret, de nem kezdhetek egyből azzal, hogy "szia xy vagyok, milyen zenét szeretsz, mi a kedvenc hobbid?" Tehát milyen átvezető téma legyen a bemutatkozás és a lényeges beszélgetés között?

16/f

2011. júl. 22. 11:27
 1/8 anonim ***** válasza:

az elején NE mondd, hogy örülök hogy megismerkedtünk, mert nem is ismerkedtetek még meg, és nem is tudhatod előre, hogy tényleg örülni fogsz-e... ezt max a végén, és csak akkor, ha tényleg így gondolod

inkább kérdezd meg hogy hogy van, meg hogy eddig jól telt-e a napja... ilyesmi.

2011. júl. 22. 11:32
 2/8 Ivetka93 válasza:
Szerintem kérdez olyasmit, hogy hová járt suliba, családjáról, mondj neki vicces dolgokat aztán a többi jön magától
2011. júl. 22. 11:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szereted a avokádós-májas pörköltöt?
2011. júl. 22. 12:19
 4/8 A kérdező kommentje:

Megmutatom, hogy értem a kérdést. Azt tudom, hogy miről beszélgessünk, csak a kezdést nem. Na megmutatom, hogy értem:

- Szia! Peti vagyok!

- Szia! Évi vagyok!

- Hú, nagyon csinos vagy, tetszik ez a ruha!

- Köszi szépen!

- ... (És itt most mit kéne mondani?!)

Ha ezen túl vagyok, utána már megy a beszélgetés.

2011. júl. 22. 18:37
 5/8 cserkó28 válasza:
hát ezután ha nem bunkó vissza dicsér vagy zavarba jön és rögtön témát vált.
2011. júl. 23. 12:26
 6/8 A kérdező kommentje:
Ha nekem olyat mond, hogy csinos vagyok én ott hagyom...
2011. júl. 23. 14:47
 7/8 Ivetka93 válasza:
Hát akkor kérdezd meg mi jót csinált vagy ilyesmi
2011. júl. 26. 13:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Miért ne bókolhatna vissza? Amúgy én lány vagyok de rendszeresen megjegyzem azt ami tetszik egy fiún, és ilyenkor általában zavarba hozom őket amit kifejezetten élvezek.

Szerintem kérdezhetsz arról hogy milyen volt a napja (habár ez elég snassz kérdés de ez van), honnan jött el a randi helyszínére, hogy utazott, ilyenek, de ha a csaj intellektuális típus akkor ne aggódj, neki is lesz témája bőven. Meg az téma igazából az utcán van, tehát bármiről beszélhetsz neki ami szerinted érdekes például engem lenyűgözne ha egy srác mesélne valami érdekességet a helyszínről ahol vagyunk (mondjuk teszem azt elmentek a Szent István bazilikához és akkor megjegyzel valami érdekességet ilyen formában hogy "Egyébként tudtad, hogy..." Gondolom már túl vagytok a randin, és remélem jól sikerült. :))

2011. aug. 3. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.