Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol kezdjem a csajozást?
Hosszú story,(vedd úgy h 10 sort rinyáltam;)
A lényeg, hogy érdekes 5vözet volnék.
Mer jól nézek ki, de ami azt illeti eléggé depressziós korszakban vagyok.
Senki nem tudja, mert eltitkolom(hát ki vallaná be, h depis). Így az ismerős csajok egy jóképű, helyes, de titokzatos pasinak gondolnak(ezt egy csajtól tudom). Ez a titokzatosság, azért ragadt rám, mert sosem látnak. Azt hiszik valami nagyon fontos dolgom lehet, vagy fontos üzletember lennék, vagy luxusutazásokra járnék...stb. Ami annyiban igaz, h vannak jó befektetéseim, így dől a lé, meg távoli izgalmas helyekre is elutazom egy évbe kb. 3-4szer. Ez igaz, de ezen kívül az ég1adta világon nem csinálok semmit, csak eszem, alszom, döglök, nagyon nehezen szánom rá magam, h kimozduljak, pedig alapvetően kedvelnek, elég sok helyre hívnak, de nincs kedvem menni, olyan közönyös unalommal fogadok mindent. És asszem, ha lenne egy barátnőm, ez megváltozna. Csak az a társaság, amit én ismerek, ott aki nekem kell az foglalt, a többi meg nem érdekel, ezért is nincs nagy kedvem kimozdulni.
Tudom, hiába van meg mindenem, nem vagyok boldog.
Igazából sokszor érzek késztetést, hogy valamit csinálni kéne, de valahogy semmi motivációm nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!