Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol kezdjem a csajozást?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol kezdjem a csajozást?

Figyelt kérdés

Hosszú story,(vedd úgy h 10 sort rinyáltam;)

A lényeg, hogy érdekes 5vözet volnék.

Mer jól nézek ki, de ami azt illeti eléggé depressziós korszakban vagyok.

Senki nem tudja, mert eltitkolom(hát ki vallaná be, h depis). Így az ismerős csajok egy jóképű, helyes, de titokzatos pasinak gondolnak(ezt egy csajtól tudom). Ez a titokzatosság, azért ragadt rám, mert sosem látnak. Azt hiszik valami nagyon fontos dolgom lehet, vagy fontos üzletember lennék, vagy luxusutazásokra járnék...stb. Ami annyiban igaz, h vannak jó befektetéseim, így dől a lé, meg távoli izgalmas helyekre is elutazom egy évbe kb. 3-4szer. Ez igaz, de ezen kívül az ég1adta világon nem csinálok semmit, csak eszem, alszom, döglök, nagyon nehezen szánom rá magam, h kimozduljak, pedig alapvetően kedvelnek, elég sok helyre hívnak, de nincs kedvem menni, olyan közönyös unalommal fogadok mindent. És asszem, ha lenne egy barátnőm, ez megváltozna. Csak az a társaság, amit én ismerek, ott aki nekem kell az foglalt, a többi meg nem érdekel, ezért is nincs nagy kedvem kimozdulni.

2012. dec. 15. 18:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha jóképű és gazdag vagy, bármelyik nőt megkaphatod. Még azt is, aki foglalt, feltéve h jobban nézel ki, mint a pasija.
2012. dec. 15. 18:34
 2/11 anonim ***** válasza:
hát elég gáz vagy
2012. dec. 15. 18:40
 3/11 A kérdező kommentje:

Tudom, hiába van meg mindenem, nem vagyok boldog.

Igazából sokszor érzek késztetést, hogy valamit csinálni kéne, de valahogy semmi motivációm nincs.

2012. dec. 15. 18:44
 4/11 anonim ***** válasza:
hobbi?
2012. dec. 15. 18:50
 5/11 A kérdező kommentje:
extrém sportok, kutatás, kísérletezés, utazás, kaszinó, koncertek, stratégiai játékok, művészetek, filmek, állatok, könyvek, kirándulás, futás, evés, ivás, alvás, fotózás, természet, geológia, különleges helyekre elmenni,
2012. dec. 15. 19:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Hmm, elég érdekes vagy. Hobbik alapján , mintha mindig csinálnál valamit. Hány éves vagy? Illetve mi a foglalkozásod? Nem lehet hogy sokat unatkozol? 26 L
2012. dec. 15. 20:52
 7/11 A kérdező kommentje:
De dee... Nagyon unatkozó vagyok. Mindenfélébe belekezdek, hátha leköt, de egy idő után, ráunok mindenre. Ez az alapvető baj. Ez váltotta ki belőlem ezt a közönyt.
2012. dec. 15. 21:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Akkor erre ráéreztem. A munkád mi? A befektetések maguktól is mennek?
2012. dec. 15. 21:24
 9/11 A kérdező kommentje:
Ja, én nem csinálok semmit, csak a tőkét adom hozzá, az meg kamatozik.
2012. dec. 15. 22:14
 10/11 anonim válasza:
Azta rohadt egy kicsit magamra ismertem, mostanában engem se köt le semmi, engem is hívnak és nekem sincs motivációm kimozdulni, szerintem is egy barátnő kéne..
2012. dec. 15. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!