Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Magas, rendezett pasiként túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas, rendezett pasiként túl sok figyelmet kapok idegenektől, lehet ez ellen valamit tenni?

Figyelt kérdés
Ha elmegyek egy helyre mindig felfigyel egy csaj rám, de sokszor mondják haverjuknak, hogy tetszik ez a srác vagy hasonlók.Legtöbb esetben a srác mond valami leértékelő dolgot rólam én meg maradok egy keserüséggel, mert már megteltem, hogz mindig ez van, mindig a szapulás, akkor inkább észre se vegyenek.
2012. dec. 14. 08:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Én nőként meg szoktam nézni a magas fiúkat és lányokat. Mert valahogy feltűnőek, de nem azért mert tetszenek. Csak mert egy magas ember feltűnő.

26L

2012. dec. 14. 11:22
 12/21 A kérdező kommentje:

" olyan meg 100% hogy nem fordul elő, hogy egy csaj a barátja mellett kezd el dicsérni. kizárt

gondolom azért írtad ki, hogy cukkold az alacsony fiúkat azzal hogy a magasak mennyi figyelmet kapnak. holott ez nem igaz"

Nem cukkolás.Nem biztos hogy a barátja, lehet csak egy haver pasi, aki pályázik rá, vagy egyszerüen csak haverok.

Nem csak a magasság miatt, de nem vagyok csúnya se.Ez se nem dicsekedés, kérkedés se nem cukkolás.Én leirtam a tapasztalatomat és rohadtul igaz és rohadtul idegesitő.

2012. dec. 14. 11:30
 13/21 anonim ***** válasza:

Érdekes,de nálam is hasonló a helyzet.

Múltkor elmentem egy baráti társaságba,voltak ott lányok is,és az egyik elkezdett velem beszélgetni,hülyéskedni,erre a barátja szabályosan elhúzta onnan,a karjánál fogva,nekem meg beszólt,hogy "lekopás a barátnőmről buz.kám!",pedig csak beszélgettem vele,és ő jött oda hozzám,azt sem tudtam,hogy van barátja :))

Olyan is volt,hogy sétáltam az utcán,jön velem szemben egy csaj,meg egy csávó,a csaj utánam fordult,a pasi meg NEKEM!

"mi a f@szt lesel a barátnőmön?"

De a legkellemetlenebb eset az volt,mikor a haverom ismerkedett egy csajjal házibuliban,ahová én is elmentem,erre mikor elment haverom másfelé,odajött a csaj,hogy van e barátnőm?

Az a rossz az egészben,hogy ilyenkor kellemetlenül érzem magam,hogy én nem tehetek erről,miért rám vannak kiakadva?!

2012. dec. 14. 11:58
 14/21 A kérdező kommentje:
Pontosan erről beszélek én is.
2012. dec. 14. 12:57
 15/21 anonim válasza:
Húzz el civilizáltabb országba. Az ÉS szerkesztőségével, meg minden magyar mentalitásos köcsöggel, vidd a Jobbikot, az összes többi parlamenti pártot meg a csöveseket. A HVG-t, a Magyar Hírlapot, a BKV-t és a néhány jegyellenőrt. Akkor nem néz utánad majd minden itszli ribizlibokor, mert látják, hogy ez a balek már foglalt. Kábé ennyi a titok.
2012. dec. 15. 01:12
 16/21 A kérdező kommentje:
Mi a bajod a csövesekkel, balek vagy te, k*csög.
2012. dec. 16. 08:25
 17/21 anonim válasza:
Nem ezzel van a bajom. Hanem, hogy "civilizáltabb" országba akarsz menni. Mert ahelyett, hogy a Hazát próbálnád építeni, erkölcsileg, szellemileg, fizikailag (ha olyan c i v i l i z á l a t l a n, akkor ráférne), inkább felhúzod magad valami mondvacsinált hülyeségen, hogy szapuld. És semmi közöd a nemi orientációmhoz.
2012. dec. 16. 14:36
 18/21 A kérdező kommentje:
Ki beszélt itt a nemi orientációdról.Amúgy jó vicc, ezeket már csak a halál változtatja meg.Az ilyesmit első hét évben szókás belenevelni a kölykökbe.Te talán mit teszel a hazáért és azért hogy a parasztokból jobb ember legyen?
2012. dec. 17. 19:48
 19/21 anonim válasza:
Ott segítek, ahol tudok.
2012. dec. 18. 09:35
 20/21 anonim ***** válasza:

ma 09:35

80-as!

neked valami (n)agybajod van?

2012. dec. 18. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!