Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas, rendezett pasiként túl sok figyelmet kapok idegenektől, lehet ez ellen valamit tenni?
Én nőként meg szoktam nézni a magas fiúkat és lányokat. Mert valahogy feltűnőek, de nem azért mert tetszenek. Csak mert egy magas ember feltűnő.
26L
" olyan meg 100% hogy nem fordul elő, hogy egy csaj a barátja mellett kezd el dicsérni. kizárt
gondolom azért írtad ki, hogy cukkold az alacsony fiúkat azzal hogy a magasak mennyi figyelmet kapnak. holott ez nem igaz"
Nem cukkolás.Nem biztos hogy a barátja, lehet csak egy haver pasi, aki pályázik rá, vagy egyszerüen csak haverok.
Nem csak a magasság miatt, de nem vagyok csúnya se.Ez se nem dicsekedés, kérkedés se nem cukkolás.Én leirtam a tapasztalatomat és rohadtul igaz és rohadtul idegesitő.
Érdekes,de nálam is hasonló a helyzet.
Múltkor elmentem egy baráti társaságba,voltak ott lányok is,és az egyik elkezdett velem beszélgetni,hülyéskedni,erre a barátja szabályosan elhúzta onnan,a karjánál fogva,nekem meg beszólt,hogy "lekopás a barátnőmről buz.kám!",pedig csak beszélgettem vele,és ő jött oda hozzám,azt sem tudtam,hogy van barátja :))
Olyan is volt,hogy sétáltam az utcán,jön velem szemben egy csaj,meg egy csávó,a csaj utánam fordult,a pasi meg NEKEM!
"mi a f@szt lesel a barátnőmön?"
De a legkellemetlenebb eset az volt,mikor a haverom ismerkedett egy csajjal házibuliban,ahová én is elmentem,erre mikor elment haverom másfelé,odajött a csaj,hogy van e barátnőm?
Az a rossz az egészben,hogy ilyenkor kellemetlenül érzem magam,hogy én nem tehetek erről,miért rám vannak kiakadva?!
ma 09:35
80-as!
neked valami (n)agybajod van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!