Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Magas, rendezett pasiként túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas, rendezett pasiként túl sok figyelmet kapok idegenektől, lehet ez ellen valamit tenni?

Figyelt kérdés
Ha elmegyek egy helyre mindig felfigyel egy csaj rám, de sokszor mondják haverjuknak, hogy tetszik ez a srác vagy hasonlók.Legtöbb esetben a srác mond valami leértékelő dolgot rólam én meg maradok egy keserüséggel, mert már megteltem, hogz mindig ez van, mindig a szapulás, akkor inkább észre se vegyenek.
2012. dec. 14. 08:10
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez legyen a legnagyobb gondod, én alacsony és ronda srácként szívesen cserélnék veled.
2012. dec. 14. 08:20
 2/21 anonim ***** válasza:
Milyen magas vagy?
2012. dec. 14. 08:28
 3/21 anonim ***** válasza:
Túl sok figyelmet kapsz idegenektől? Vigyázat, jönnek az UFÓkok !
2012. dec. 14. 08:34
 4/21 anonim ***** válasza:
Légy alacsony, rendezetlen, és ne tegyél fel értelmetlen kérdéseket! Az segít.
2012. dec. 14. 08:52
 5/21 anonim ***** válasza:
A kérdésedből én úgy érzem, hogy te a srácok elismerésére vágysz inkább. Hiszen azt írod, a csajok felfigyelnek rád tetszel nekik...
2012. dec. 14. 08:58
 6/21 A kérdező kommentje:

Nem a srácok elismerésére vágyok, csak elegem van a trollokból és olyanokból akik mindig mással foglalkoznak.Nem kell elismerés, elég ha békén hagynak mint ahogy egy civilizált országhoz illene.

Ez nem paranója, megtörtént dolgok ezek.

Aki cserélne velem, valószinü nem vesz fel semmi támadást, magyarán les*arja ezeket.Engem zavar.

2012. dec. 14. 09:12
 7/21 anonim ***** válasza:

Én megértelek. Ugyan nem a magasság miatt, de engem is mindig jól megnéznek maguknak (a helyes pofám miatt), volt , hogy buliban egy ismeretlen csávó jól be is vert egyet, mert állítólag a csaja "úgy " nézett rám...

Meg egy idő után már unalmas ,h a legközönségesebb csajok nyomulnak rám, persze jó tesz az egónak, de egy iő után ráuntam, h mindenkitől ezt hallom, h "jaöj de helyesz vágy"...

Pedig én is csak azt akarom, hogy hagyjanak végre békén.

2012. dec. 14. 09:33
 8/21 A kérdező kommentje:

Értem.Hát a képemet nem verték még be, de mindig az van, hogy megyek az utcán és teraszon van valami társaság, vagy 1 csaj és 1 srác.A csaj meg mondja a srácnak, hogy én bejövök, mire a srác elkezd mindenfélét kitalálni, rámmondani, hogy igy h*lyegyerek, úgy b*zi k*csög.Pedig ha meggondolom én békésen mentem az utcán, senkivel se foglalkozva és ha ez szinte minden alkalommal megtörténik már besokal az ember.

Közönséges csajokat én is fogtam ki, úgy hogy árúházban utánnam kiállt, hogy nézzétek meg a csúnyát és mikor hátranéztem hogy ki a halál ordibál a csaj erre nem számitva, nem tudta hova bújjon, egyszerüen hátrafordult és lebújt.Szóval kész röhej.Lehet a megoldás az lesz, hogy elhuzok végleg valami nagyon civilizált országba.

2012. dec. 14. 09:45
 9/21 anonim ***** válasza:
Hát én már kifejlesztettem egyfajta védekezési mechanizmust, kicsit flegma meg hideg lettem, de így legalább békén hagynak. Megvannak azok a bizonyos lányok, akik tetszenek nekem, hozzájuk közeledek, a többiek meg mintha nem is léteznének.
2012. dec. 14. 09:50
 10/21 anonim ***** válasza:

ez mekkora kamu. én is 190+ vagyok, mégse körülöttem forog a világ. olyan meg 100% hogy nem fordul elő, hogy egy csaj a barátja mellett kezd el dicsérni. kizárt

gondolom azért írtad ki, hogy cukkold az alacsony fiúkat azzal hogy a magasak mennyi figyelmet kapnak. holott ez nem igaz

2012. dec. 14. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!