Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi számít magasnak a fiúknál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít magasnak a fiúknál?

Figyelt kérdés

Mindig azt látom, hogy magasság így, magasság úgy, de mi számít magasnak/alacsonynak? Vagy ez teljesen relatív?

Kb. 180 cm vagyok, és sokszor olvasom, hogy "vannak lányok akik szóba se állnak 180 alatti pasikkal" most ne térjunk ki arra, hogy vannak lelkibajos srácok, most csak a magasságra gondolok. 180 cm vagyok és mégis VISZONYLAG alacsonynak érzem magam. Szerintem a lányok nem méterre szeretik a pasikat, de azért kérnék egy kis megerositést, hogy akkor mi van.

Vagy az általános "ne legyen nálam kisebb" van érvényben mindig? :) Szép estét!

2012. dec. 13. 17:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én 185 vagyok de szerintem 180 is jó ;)
2012. dec. 13. 18:46
 12/14 anonim ***** válasza:

178 tól 185 ig a legjobb. Az alatt nem azért már alacsony, az felett meg egy nagy létra dög. Ezeket a nagy égimeszelő emberekt én annyira furcsának tartom, olyan semmilyenek valahogy, két méter magas nagy nyurga fickó, valahogy a testizomzata is olyan furcsán oszlik el rajta, olyan semmi tömege nincs egyiknek sem. Egy 180 centis ember azért ud jó alkatú lenni eddzéssel, de a két métereseknek ez jóval több meló, és akkor is nyurgának néznek ki a méteres karjaikkal. Nem lennék 185 felett.

Egyébként meg a legtöbb nő az 175 ig van. Az fölött már ritka, és a 180 centi az bőven elég a zömének. Akinek meg nem, azt szard le nagyívben. Idáig még akik nekem tetszettek lányok, mind alacsonyabbak voltak legalább egy fejjel,vaggy pár centivel alacsonyabbak, tehát simán összeillettünk magasságban, nézegettek is, nem voltak lekezelők. Én is 180 as vagyok, és marhára elégedett a

magasságommal. Egyébként ilyen 175 feletti nő nekem például nem kéne. 180 feletti meg már olyan nagy horihorgas aggancs nő, nagyon taszít. Nem is nőies. Ez van.

2012. dec. 13. 22:16
 13/14 anonim ***** válasza:

hát ja sokan azt mondják a magasság előny a nőknél. Én sokszor éreztem inkább hátrányát. 190 cm vagyok.

A 170 magas lány az még jó, de alatta már elég hülyén fest a dolog és így nem is nagyon foglalkoznak mert fel sem néznek rám...hiába vagyok magas "észre sem vesznek"

2012. dec. 13. 22:20
 14/14 Onky22 válasza:
Én 188 cm vagyok és kifejezetten zavar,és alacsonynak érzem magam.Használok sarokemelőt és Airmax ba járok így 195 körül elvagyok, amit már elviselek.
2018. szept. 8. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!