Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a helyes fiúknál a lányok maguktól is kezdeményeznek, akár utcán is?
küldj egy képet és segítek..
amúgy igen,én is kezdeményeztem már helyes srácnál de nem mindegyiknél csak annál aki nagyon tetszik.
17/L
Engem sem szólítottak le pedig adonisz vagyok. Menj oda te, engem pl. azért szeretnek mert nem vagyok beképzelt a külsőmre :D:DD:D:DD:
Na de komolyan, ahhoz 2000/10-esnek kell kinézned, hogy leszólítson egy hajléktalan nő is. Egy jó nő meg sosem fog odamenni hozzád :()
Hát kösz bzdmeg:D
nem vagyok ronda okéé??:D:)
Nem.Amúgy úgyértettem,hogy pl múltkor mikor buliba mentem láttam egy iszonyúan helyes pasit és úgytettem mintha nem lennék helyi.Megkérdeztem merre van az a *bizonyos* hely.:d
Azóta facebook-on alakulunk:)
Elég sunyi vagyok dehát na :D
Abszolút így van.
Az viszont fura hogy ha egy csaj feltűnően jól néz ki mondjuk egy szórakozóhelyen,általában egyedül van,a fiúk félnek leszólítani.
Ebből is látszik hogy MINDIG a nő választ akárki kezdeményez,ez alaptörvény.
Megint egy fickó aki fél a csajoktól! Kérdetd őket!
Mi honnan tudjuk, hogy egy idegennek mi jár a fejében.
Legyél férfi és megtudod a választ!
Ühüm, nyilván nem jön oda hozzám ezzel a szöveggel, de nekem ismerőseim körében sem volt olyan, hogy a lány ment volna oda a fiúhoz, hogy meg akarja ismerni.
Ez olyan mint mikor itt is megkérdezik, hogy tetszik nekik egy fiú, és hogy inkább megvárja, hogy az kezdeményezzen. Az mi gondolkodásmód?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!