Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az igaz, hogy a helyes fiúknál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igaz, hogy a helyes fiúknál a lányok maguktól is kezdeményeznek, akár utcán is?

Figyelt kérdés
Egyik haverom izmos, 180cm magas és nem is egy lány leszólította már a bolttól kezdve a strandon át szinte bárhol, ellenben engem csak megnéznek a lányok, akkor úgy érzem tetszem nekik, de igazából lehet csak ronda vagyok és azért néznek, mert, ha tetszenek, akkor leszólítanának, mint haveromat.

2012. szept. 19. 22:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

küldj egy képet és segítek..

amúgy igen,én is kezdeményeztem már helyes srácnál de nem mindegyiknél csak annál aki nagyon tetszik.

17/L

2012. szept. 19. 22:04
 2/15 anonim ***** válasza:
En is szoktam kezdemenyzni, de nem az utcan.
2012. szept. 19. 22:06
 3/15 anonim ***** válasza:

Engem sem szólítottak le pedig adonisz vagyok. Menj oda te, engem pl. azért szeretnek mert nem vagyok beképzelt a külsőmre :D:DD:D:DD:

Na de komolyan, ahhoz 2000/10-esnek kell kinézned, hogy leszólítson egy hajléktalan nő is. Egy jó nő meg sosem fog odamenni hozzád :()

2012. szept. 19. 22:07
 4/15 anonim ***** válasza:

Hát kösz bzdmeg:D

nem vagyok ronda okéé??:D:)

Nem.Amúgy úgyértettem,hogy pl múltkor mikor buliba mentem láttam egy iszonyúan helyes pasit és úgytettem mintha nem lennék helyi.Megkérdeztem merre van az a *bizonyos* hely.:d

Azóta facebook-on alakulunk:)

Elég sunyi vagyok dehát na :D

2012. szept. 19. 22:11
 5/15 anonim ***** válasza:

Abszolút így van.

Az viszont fura hogy ha egy csaj feltűnően jól néz ki mondjuk egy szórakozóhelyen,általában egyedül van,a fiúk félnek leszólítani.

Ebből is látszik hogy MINDIG a nő választ akárki kezdeményez,ez alaptörvény.

2012. szept. 19. 22:11
 6/15 VVMMvvmm ***** válasza:

Megint egy fickó aki fél a csajoktól! Kérdetd őket!

Mi honnan tudjuk, hogy egy idegennek mi jár a fejében.

Legyél férfi és megtudod a választ!

2012. szept. 19. 22:14
 7/15 anonim ***** válasza:
@ zóna pocok: nyilván egy csaj sem fog odamenni hozzád "kérlek dugj meg" beköszönéssel. Ettől még a többség egy bemutatkozás/ismerkedés próbálkozással megpróbál elindítani azon az úton, amin Te észreveszed Őt és saját magadtól úgy döntesz, hogy meg akarod dugni...
2012. szept. 19. 22:15
 8/15 A kérdező kommentje:
Egyetlen egyszer mertem egyedül kezdeményezni személyesen egy lánynál, de ilyen 10/10-es bombázót képzeljetek el. Na ő vele elég jól eldumálgattam, de mivel tisztában voltam, hogy hozzá képest nulla vagyok gyorsan léptem, mondván nem akarom zavarni, persze volt pasija amúgy a lánynak, mert fb-jét megadta, de ezen nem is lepődtem meg, mert nem csak kedves volt, hanem gyönyörű is. Egyébként én nem tartom magam helyesnek, de fb-n szoktak időnként lányok rámírni, de azért ritka, nem olyan gyakori, mint ennél a haveromnál, akit főleg személyesen fognak el a lányok. Nekem egyetlen egy ilyen sztorim volt, de akkor még fiatalabb voltam 15-16 éves és egy lány odajött hozzám, hogy menjek már vele oda a barátnőjéhez. Kiderült, hogy bejöttem a lánynak, csak félt leszólítan, ezért a barátnője, aki magasabb és testesebb volt tőlem jött hozzám oda. Hát elég durva volt, mert a kiscsaj annyira félt, hogy meg sem mert szólalni, pedig én távolról sem vagyok jó pasi, se kigyúrva nem vagyok, se nagy, magas nem vagyok, néha dícsérik a szemeimet neten, hogy szépek, meg aranyos a képem, de az aranyost nem szeretem hallani, mert az a barátzónára utal, én is ismerem.
2012. szept. 19. 22:17
 9/15 anonim ***** válasza:

Ühüm, nyilván nem jön oda hozzám ezzel a szöveggel, de nekem ismerőseim körében sem volt olyan, hogy a lány ment volna oda a fiúhoz, hogy meg akarja ismerni.

Ez olyan mint mikor itt is megkérdezik, hogy tetszik nekik egy fiú, és hogy inkább megvárja, hogy az kezdeményezzen. Az mi gondolkodásmód?

2012. szept. 19. 22:19
 10/15 anonim ***** válasza:
Hát mindenki más.Vannak kezdeményezőbb,bátrabb lányok...ennyi.
2012. szept. 19. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!