Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a helyes fiúknál a lányok maguktól is kezdeményeznek, akár utcán is?
Figyelt kérdés
Egyik haverom izmos, 180cm magas és nem is egy lány leszólította már a bolttól kezdve a strandon át szinte bárhol, ellenben engem csak megnéznek a lányok, akkor úgy érzem tetszem nekik, de igazából lehet csak ronda vagyok és azért néznek, mert, ha tetszenek, akkor leszólítanának, mint haveromat.2012. szept. 19. 22:03
11/15 anonim válasza:
Én helyesnek számítok és párszor már szólítottak le lányok utcán is. De én ezzel így nem tudok mit kezdeni, ezért ez részemről mindig bukós és még nem rabolt el egy sem furgonnal :)
12/15 anonim válasza:
lehet nem ezzel a haveroddal kéne menned bulizni/ismerkedni, fájó dolog, de sajnos ez ilyen
13/15 anonim válasza:
"Na de komolyan, ahhoz 2000/10-esnek kell kinézned, hogy leszólítson egy hajléktalan nő is. Egy jó nő meg sosem fog odamenni hozzád :()"
2000/10 az nem túl jó. :)
14/15 anonim válasza:
Szerintem ez nem igaz, hogy helyes fiúnál kezdeményeznek a lányok rögtön. Legalább is én nem így vagyok vele.:))
15/15 anonim válasza:
én nem járok bulizni, nem nézegetem a fiúkat az utcán, nem vagyok bombanő, ám de: ha valakivel ismerkedek, alapfeltétel, hogy a fiú kezdeményezzen. ez ugyanaz, hogy én nem fogok senkinek könyörögni, hogy járjunk már, megvárom, amíg ő eldönti és rákérdez, én max igent, vagy nemet mondok. ezt hívják női tartásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!